Rehber :
   
Otel
Uzunkum Otel
Büyük Sümela Otel
Hotel Eray
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
12.07.2010
Vali Recep Kızılcık Selçuk Aydın'ı Makamında Kabul Etti


Vali Kızılcık Selçuk Aydın’ı Kabul Etti

 

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Dünya Boks Şampiyonu Trabzonlu boksör Selçuk Aydın’ı, sponsoru işadamı İbrahim Hacıosmanoğlu ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Şerif Özgür’ü makamında kabul etti.

Selçuk Aydın’ın elde ettiği başarılarla ülke olarak gururlandıklarını ifade eden Vali Kızılcık, dünya şampiyonu boksörün başarılarının devamını beklediklerini söyledi.

Selçuk Aydın’ın başarılarıyla kendinden sonraki gençlere örnek olduğunu kaydeden Vali Kızılcık, “Uluslararası alanda başarıyı, çitayı sizler çok yukarılara taşıdınız. Eminim ki sizden sonra gelecek olan Trabzonlu gençler de sporun diğer dallarında ülkemizin gurur kaynağı olacaklardır. Sizler gibi başarılı sporcu sayımızı artırıp, ülkemizi temsil etmenin gururunu hep birlikte yaşayacağız” şeklinde konuştu.

Ülkelerin tanıtımında sporun çok büyük bir önemi olduğuna dikkat çeken Vali Kızılcık, “Sabah Trabzon’umuzun mavisini yeşilini tabi ki bordo mavisini tanıtmak için bir turizm programına konuk olduk. Bu anlamda Trabzon’umuzun farklı, güzel taraflarını anlatmaya çalıştık. 2011’de bizler için çok ciddi bir tanıtım aracı. İlimizde düzenlenecek olan 2011 Avrupa Gençlik Olimpiyatları’nı Trabzon’u organizasyon ve sportif alt yapı anlamında hem Türkiye’ye hem de dünyaya tanıtabilme imkanı olarak değerlendiriyoruz” ifadelerini kullandı.

“2011 Avrupa Gençlik Olimpiyatları için şehrimizde çok ciddi yatırımlar gerçekleştiriliyor” diyen Vali Kızılcık, konuşmasına şöyle devam etti:

“Yapılacak olan tesislerde sporcularımız idmanlarını yapıp, uluslararası müsabakalara katılıp ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceklerdir. Sayın Başbakanımız ve Sayın Cumhurbaşkanımız da başarılı olan sporcularımıza her türlü desteği veriyor. Her alanda ülkemizin en önde olmasını, başarılı olmasını istiyoruz. Biz de her türlü desteği vermeye hazırız.”

Dünya şampiyonu boksör Selçuk Aydın ise, Vali Kızılcık’ın kendisini kabul etmesinden dolayı mutlu olduğunu ifade ederek, “Son maçtan önce Sayın Başbakanımız beni makamında kabul etti. Çok iyi motive etti. Maça da gelmeye çalışacağını söyledi. Ama bir takım nedenlerden dolayı gelemedim, sana çok dua ettim dedi. İnşallah bundan sonrada çalışmalarımıza devam edip, başarılarımıza bir yenisini daha eklemek istiyoruz. Sizlerin destekleri beni motive ediyor. İnşallah ülkemin adını başarılarla duyurmaya devam edeceğim” dedi.

Daha sonra Vali Kızılcık Dünya şampiyonu boksör Aydın’a 5 altın taktı.

IMG_2515

IMG_2522

IMG_2512

Toplam Okunma Sayısı : 1753

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com