Rehber :
   
Dekorasyon & Çelik Eşya
Her-Tür
Cihan Raf
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
12.07.2010
Trabzon Belediyesi'nden pazar günü asfalt mesaisi


Trabzon Belediyesi'nden asfalt mesaisi
 


       Trabzon Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü çalışanları Pazar günü Trabzon'un nüfus olarak en kalabalık mahallelerinden olan Fatih Mahallesi Fatih Caddesi'nin yolunu asfaltladı. Hafta ortasında eski asfaltın söküm işlemlerini yapan Trabzon Belediyesi bugün sabah 06:00'dan itibaren yolun asfaltlanmasına başladı ve bitirdi.

       Daha önce Boztepe'de İran Caddesi, Bahçecik'teki Refik Cesur Caddesi, Aydınlıkevler, Bahçecik, 1 Nolu Bostancı Mahallesi Hasan Çavuş Caddesi, Üniversite Mahallesi Zafanoz Caddesi ile Yeşiltepe Mahalleleri'nin yollarının asfaltlanması için gece gündüz çalışan Trabzon Belediyesi, 2011 yılında bünyesine katacağı yeni asfalt plenti ile şehrin tüm mahalle yollarını asfaltlamayı hedefleniyor.

       YENİ PLENTLE ÜRETİM 4 KATINA ÇIKACAK

       Trabzon Belediye Başkan Yardımcısı Osman Necip Sevinç 2011 yılında yeni asfalt plenti ile Trabzon'un yeniden asfaltlanmamış hiçbir mahalle yolu kalmayacağını kaydederek, "Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü'nün 25 yaşında olan ve teknolojinin çok gerisinde kalmış plentten ürettiği sıcak karışım asfalt ile mümkün ölçüde kaliteyi göz ardı etmeden büyük gayretle günde 1000 tona yakın asfaltlama çalışmasını gerçekleştirmektedir. Sayın Başkanımız Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu bu yılın sonuna kadar belediyemize kazandıracağı yeni model ve üstün teknolojiye sahip asfalt plenti ile günlük asfalt üretimi bu günkünün 4 katına erişecek ve Trabzon'umuzda 2011'de asfaltlanmamış tek karış yol kalmayacak. Ancak bu senede işçi ve teknik eleman arkadaşlarımızın gayretleri ve Belediye Başkanımızın desteği ile geçmiş yılların ortalamasının 2 katı asfalt kaplama yapıyoruz. Şu anda görüldüğü üzere Fatih Mahallesi Fatih Caddesi'nde pazar günü hemşerilerimiz uyurken belediye çalışanlarımız sabah saat 6'dan itibaren asfaltlama çalışmalarına başlamıştır. Yılsonuna kadar Trabzon'da hava şartları uygun olduğu müddetçe asfaltlama hizmetlerimize devam edeceğiz. Burada mesai kavramı olmaksızın çalışan tüm belediye ekiplerine de Trabzon halkı adına ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.

Toplam Okunma Sayısı : 1560

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com