Rehber :
   
Oto Kuaför ve Halı Yıkama Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
16.07.2010
Gençlik Meclisi Bakanı Faruk Nafiz Özak'ın katılımıyla açılacak.


Gençlik Meclisi Açılıyor.
 


       Gelecek Gençlerle Şekillenecek

       Trabzon Belediye Gençlik Meclisi 23 Temmuz Cuma günü Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak'ın katılımıyla Trabzon Belediye Meclis Salonu'nda saat 16.00'da açılacak.

       Trabzon Belediye Meclisi'nin oybirliği ile aldığı karar doğrultusunda kurulmasına karar verilen Gençlik Meclisi 61 kişiden oluşuyor.

       Gençlerin sosyal, eğitim, kültür, sanatsal ve sportif anlamda gelişmelerini sağlamak amacıyla kurulan Gençlik Meclisi yapılacak resmi açılışla birlikte faaliyetlerine başlayacak.

       Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, gençlerin yönetime katılımının önemli olduğunu ifade ederek, "Her bir genç yeni bir beyin ve yeni bir fikir anlamına gelmektedir. Bu açıdan gençlerimizin düşüncelerini ve hayata bakışlarını önemsiyoruz. Gençlerimizden şehrin yönetimi noktasında katkı almak istiyoruz. Bu meclisin oluşmasında belediye meclisi üyelerimizden önemli katkılar aldık. Devlet Bakanımız Faruk Nafiz Özak'ın katılımlarıyla 23 Temmuz Cuma günü Belediye Meclis Salonunda yapacağımız açılışa birlikte Gençlik Meclisi resmi olarak faaliyetlerine başlayacak. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin çok güzel faaliyetlere imza atacağına inanıyorum" diye konuştu.

Toplam Okunma Sayısı : 1458

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com