Rehber :
   
Oto Kuaför ve Halı Yıkama Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
16.07.2010
Sümela Trabzon'u uluslar arası arenada tanıtacak...


TTSO   Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın 15 Ağustos tarihinde Sümela’da ayin yapılmasına izin vermesini değerlendiren TTSO Başkanı M.Suat Hacısalihoğlu, “iş adamları olarak bizlere de görev düşüyor. İşin siyasi boyutuna girmeden bizlerde turizm açısından bu fırsatı nasıl değerlendireceğimizi görebilmeliyiz.  “dedi.


HACISALİHOĞLU: SÜMELA FIRSATINI TURİZM SEKTÖRÜ İYİ DEGERLENDİRMELİ

Trabzon Sanayici ve İş Adamları Derneği (TSİAD)’ne yaptığı ziyarette konuşan Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı M.Suat Hacısalihoğlu, Atina’da bir cami yapılmasına karşılık, Sümela da yılda bir kez ayın yapılmasına hükümetin karar vermiş olduğunu anımsattı. Bu gelişmenin iş adamları olarak bölgeye ekonomik yansımasına katkı verilmesi gerektiğini söyledi.

Başkan Hacısalihoğlu,  “ Oda olarak turizm sektörünün gelişmesine katkı veren çalışmaları yürütüyoruz. Amacımız turizm sektörü açısından şehrimizin daha ileri noktalara taşınmasıdır.  Geri kalmışlığımızı ileriye götürmek istiyoruz. Bir cennet olan Trabzon’un uluslararası arena da tanıtımına katkı verecek olan Sümela’da ayin şehrimizin ekonomik hayatı açısından iyi değerlendirilmelidir. Elbette turizm sektörüne ve ekonomisine bir katkısı olacaktır.”

HACISALİHOĞLU: 2011 OLİMPİYATLARI İÇİN YAPILAN ALTYAPI TESİSLERİNİ ÖNÜMÜZDEKİ 50 YIL İÇİNDE TRABZON UN TURİZM SEKTÖRÜNDE KULLANIRIZ

Kültür ve Turizm bakanlığı tarafından yürütülmekte olan “Doğu Karedeniz Mastır Planı” kapsamında TTSO’nun da katkısını ortaya koyacağı bir çalıştayın gerçekleştirildiğini ifade eden Başkan Hacısalihoğlu, bu konuda ise şöyle konuştu: “ Bölgemiz ve şehrimiz açısından turizmin gelişmesi çok önemli. Turizm Mastır Planı önümüzdeki on yıl içindeki çalışmaları kapsamaktadır. Öte yandan 2011 Avrupa Gençlik Olimpiyatları da Trabzon’da yapılacaktır. Bu olimpiyatlar için yapılan altyapı tesisleri 50 yıllık dönem içinde kullanabileceğiz.  Çoğu turizm açısından kullanılacak. Turizm sektörünün gelişmesi her açıdan önemlidir. Bu organizasyonun ve tesislerin yapılmasında emeği geçenleri buradan bir kez daha kutluyorum.”diye konuştu.

TSİAD BAŞKANI ZEYYAT KAFKAS: TURİZM BÖLGEMİZ VE ŞEHRİMİZ İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

Trabzon Sanayici ve İş Adamları Derneği (TSİAD) Başkanı Zeyyat Kafkas’da, TTSO’nun ziyaretinden duyduğu memnunluğu ifade ederek, “ Sayın Başkanımızın söylediği gibi turizm sektörünün geliştirilmesi Trabzon ve bölge açısından çok önemlidir. Bizlerde iş adamları olarak sektörün gelişmesine çalışıyoruz. Turizm Mastır Planını önemsiyoruz. 2011 Avrupa Gençlik Olimpiyatları için yapılan altyapı tesislerini turizm amaçlı kullanacağız.”dedi.

 
 
 
 
 

Toplam Okunma Sayısı : 2162

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com