Rehber :
   
Aluminyum ve Yan Sanayi
Aktif Metal Yapı Tic. Ltd. Şti.
Üçgen Aluminyum San. Tic. Ltd Şti.
Mst Cam Alüminyum
Birlik Cam Balkon
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
17.07.2010
Mavi Karadeniz Gemisiyle Mavi Turlar başlıyor...


Mavi Karadeniz Gemisiyle Mavi Turlar başlıyor
 


       Mavi Karadeniz Gemisi mavi turlarına yarın(Cumartesi) başlıyor. Hafta sonları her gün saat 14.00 ile 18.00 olmak üzere iki Mavi Tur gezinti seferi yapılacak. Hafta içi ise saat 18.00'da bir tur yapılacak. Taleplere göre yeni turlar da konulacak.

       Trabzon Belediyesi'nin 750 kişilik Mavi Karadeniz Gemisi Mavi Turlara yarın saat 14.00'da başlıyor. İki saat sürecek Mavi Tur gezintilerinden yararlanmak isteyen vatandaşlar bugün itibariyle belediye Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ile Mavi Karadeniz gemisinin kalkış yapacağı Faroz Balıkçı Limanı'ndaki bilet satış yerinden biletlerini temin edebilirler. Söğütlü ile Kaşüstü arasında yapılacak Mavi Turlar hafta sonları Cumartesi ve Pazar günleri olmak üzere ikişer, hafta içi bir tur olarak planlandı.

       Mavi Turlara katılmak isteyen vatandaşlar Belediye Meclisi'nin aldığı karar gereğince siviller 5, 65 yaş üstü vatandaşlar ve öğrenciler 2.5 TL ödeyerek Mavi Turlardan yararlanabilecek. 0-6 yaş çocuklardan ise herhangi bir ücret talep edilmeyecek.

       Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu vatandaşlar ile yerli ve yabancı turistlerin Trabzon'u denizden seyretmeleri ve soluklanmaları amacıyla aldıkları 750 kişilik Mavi Karadeniz Gemisinin yarından itibaren Mavi Turlara başlayacağını belirterek, "Havaların uygun olması durumunda hafta içi bir hafta sonları ise ikişer Mavi Tur düzenleyeceğiz. Gelen talepler doğrultusunda ek turlar da koyabiliriz. Her şeyin en güzeline layık olan vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermek için çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz" diye konuştu.

Toplam Okunma Sayısı : 1852

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com