Rehber :
   
Mutfak, Banyo Mobilyaları
İtaly Mutfak Banyo
Saray Yapı Mimarlık
Favori Mutfak & Banyo
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
17.07.2010
Belediyespor Okullar ve kreşlerle işbirliği yaparak tenis dersi veriyor.


Belediyespor'dan tenis hamlesi
 


       Amaç; Trabzon'u tenis kenti yapmak

       Trabzon Belediyespor kulübü tenis sporunu geniş kitlelere yaymak amacıyla çalışma başlattı. Okullar ve kreşlerle işbirliği yapılarak çocuklara tenis dersi veriliyor.

       Belediyespor bünyesinde verilen derslere 3.5-16 yaş grupları arasında 60 sporcu katılıyor. Tenisçilerin çalışmalarını Belediyespor başkanı Nihat Demir, belediye başkan yardımcıları Osman Gökhan Bali, Hüseyin Turan yerinde izlediler

       Belediyespor kulübü Başkanı Nihat Demir, amaçlarının tenis sporunu küçük yaşlarda sevdirmek olduğunu belirterek, "Bu amaç doğrultusunda okullarımızla ve kreşlerle işbirliği yaptık. Oradan gelen çeşitli yaş gruplarındaki öğrencilere tenis dersi veriyoruz. Belediyemize ait tenis kortlarında Baş antrenörümüz Beytullah Ekici nezaretinde her gün çalışmalarını sürdürmektedir. Tenis branşından sorumlu yöneticimiz İsmail Koç ile Bülent Aktaş da büyük bir fedakarlık göstererek sporcularla yakından ilgilenmektedir." dedi

       Belediye Başkan Yardımcısı Osman Gökhan Bali de yaptığı konuşmada, "Trabzon'u hem tesisler olarak hem de sporcu olarak 2011 oyunlarına hazırlıyoruz. Gençler burada sporla uğraşırken bizlerde onlara daha sağlıklı spor tesisleri kazandırmak için çalışıyoruz. Buradaki tesislerin fiziki şartlarını düzeltmek için son aşamaya geldik. Ayrıca da yeni tenis kortlarının yapımına da önümüzdeki aylarda başlayacağız. Belediye olarak Tenis sporunu tüm şehre yayarak daha geniş kitlelerin ilgilenmesini sağlayacağız" dedi.

       Beledyespor'un tenisten sorumlu yöneticilerinden Bülent Akbaş da tenisi Trabzon'da en sevilen spor dalı yapmak istediklerini belirterek, "Trabzon futbolda adını duyurmuş bir kenttir. Bizde tenis sporunu küçük yaşlarda sevdirerek gelecekte Trabzon'u tenis kenti yapmayı amaçlıyoruz" şeklinde konuştu.

Toplam Okunma Sayısı : 1641

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com