Rehber :
   
Alışveriş Merkezleri
Hatipoğlu Hipermarketler Zinciri
İsaoğlu Market
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
20.07.2010
Vali Gençlik Meclisi başkanı ve divan kurulu üyeleri makamında kabul etti.


Vali Kızılcık Gençleri Kabul Etti

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Trabzon Belediyesi Gençlik Meclisi başkanı ve divan kurulu üyeleri makamında kabul etti.

Gençlerin sosyal, eğitim, kültür, sanatsal ve sportif anlamda gelişmelerini sağlamak amacıyla kurulan Trabzon Belediyesi Gençlik Meclisi Başkanı Muammer Tosun, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık’ı makamında ziyaret etti.

Vali Kızılcık ise, “Gençlerin yönetimsel mekanizmalara katılımını sağlayan bu oluşumda emeği geçen herkesi kutluyorum. Trabzon Belediyesi Gençlik Meclisi’nin Trabzon gençliğini şehrin yönetiminde daha aktif ve söz sahibi yapacağı inancı içerisindeyim” diye konuştu.

Gençlik Meclisi Başkanı Muammer Tosun ise, gençlerin geleceğin teminatı olduğuna dikkat çekerek, “Trabzon Belediyesi Gençlik Meclisi olarak 61 kişilik yönetim kadrosuna sahibiz. Bunun yanı sıra 5 bini aşkın gönüllü üyemiz var. Komisyonlarımız vasıtasıyla daha etkin çalışmalar içerisinde olarak başta Trabzon olmak üzere ülkemiz ve dünya gençliğine katkıda bulunacağız. “Gelecek, gençlerle gelecek” sloganıyla çıktığımız bu oluşumun açılışını 23 Temmuz Cuma günü Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak’ın katılımıyla Trabzon Belediye Meclis Salonu’nda saat 16.00′da yapacağız. Tüm gençleri açılışımıza bekliyoruz” açıklamasında bulundu.

IMG_3500

IMG_3507

Toplam Okunma Sayısı : 1828

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com