Rehber :
   
İnşaat ve Yapı Malzemeleri
Astaş Beton
Ernil Yapı Market
NKY Necdet Kırhan Yazıcı
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
06.08.2010
Trabzon Belediye Başkanı gece mesailerine devam ediyor.


Başkan Gümrükçüoğlu Durmak Bilmiyor
 


       Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu gece mesailerine devam ediyor.

       Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, mesai saatlerinden sonra akşam saatlerinde de şehri karış karış dolaşmaya devam ediyor. Başkan Gümrükçüoğlu akşam saatlerinde beraberinde Belediye Başkan Yardımcıları O. Necip Sevinç, Hüseyin Turan ve birim müdürleri ile birlikte gittiği Boztepe'de incelemelerde bulundu.

       Vatandaşlarla sohbet edip fikirlerini alan Başkan Gümrükçüoğlu, çevre temizliği ve düzeni konularında gördüğü eksikliklerin hemen düzeltilmesini için başkan yardımcılarına ve birim müdürlerine gerekli talimatları vererek, işletme sahiplerinin de bu konularda belediyeye yardımcı olmaları konusunda uyardı.

       Boztepe'nin Trabzon'a gelen yerli ve yabancı turistlerin uğrak yerlerinden biri olduğunu belirten Başkan Gümrükçüoğlu, "Boztepe Trabzon'umuzun seyir terası olması nedeniyle ziyaretçi akınına uğramakta. Buraya gelen vatandaşlarımızın rahatı ve huzuru için bizde elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Boztepe'yi daha da güzelleştirmek adına ekibimizle beraber vatandaşlarımızın da görüşlerini alarak bir takım çalışmalar yapacağız. Hiç kimsenin şüphesi olmasın ki Trabzon her mahallesi her alanı ile Türkiye'nin incisi haline gelecektir" şeklinde konuştu.

Toplam Okunma Sayısı : 2346

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com