Rehber :
   
Gıda Firmaları & Ürünleri
Kahvaltı Dünyası
Bakkalım A.Ş
Fanus Organik Bal
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
06.08.2010
Türkiye Futbol Federasyonu'undan Başkan Gümrükçüoğlu'na ziyaret


Türkiye Futbol Federasyonu'undan Başkan Gümrükçüoğlu'na ziyaret
 


       Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, Başkan Mahmut Özgener önderliğinde Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nu makamında ziyaret etti.

       Ziyarette bir konuşma yapan Federasyon Başkanı Özgener Trabzonspor'un Türkiye Kupası'nı kazanmasının şehrin morali açısından çok iyi olduğunu belirterek, "Trabzonspor geçmişini hiçbir zaman unutmadı. İstanbul takımlarının bütçelerine oranla küçük olan bütçesi ile çıkış trendine girmesi bizleri mutlu etti." şeklinde konuştu.

       Federasyon Başkanı Özgener'in "stat ne oluyor başkan?" sorusunun üzerine söz alan Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu Akyazı Projesi'nin Trabzonspor ve Trabzon için çok önemli bir proje olduğunu belirterek, " Başbakanımıza 17 Şubat 2010'da arz edilen evrak sonucunda olurunu aldık. Tüm protokoller tamamlandı. Ardından 20 noktada zemin sondajları yapıldı. Alınan sondajların dayanıklılık testleri yapıldı. Ardından sismik incelemeler yapıldı. Şu ana kadar hiçbirinde hiçbir problem çıkmadı. Muhtemelen hazırlanan dolgu ihalesi dosyası 2 ay içerisinde sonuçlandırılmış olacaktır. Yoğun bir dolgu dönemi sonrasında temel kazık sistemi ile birlikte 2011'in ilk çeyreğinde stadın temeli atılacak." şeklinde konuştu.

       Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu Federasyon Başkanı Özgener'e ziyareti anısına bir plaket verirken, Başkan Özgener'de Gümrükçüoğlu'na bir plaket ve isminin yazılı olduğu bir milli takım forması hediye etti.

Toplam Okunma Sayısı : 1479

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com