Rehber :
   
Hediyelik Eşya ve Oyuncak
Yuma Oyuncak
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
06.08.2010
Trabzon'lu ve gurbetçi vatandaşlar yürüyüş yolundan memnun...


Vatandaşlar yürüyüş yolundan memnun
 


       Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun göreve gelmesinden sonra yaptığı önemli icraatlardan biri olan sahil yürüyüş yolu vatandaşlardan büyük beğeni topluyor. 5.6 km uzunluğunda olan ve Türkiye'de örnek gösterilen kauçuk yolun yapımı dışında çevresinin yeşillendirme işlemleri de hızla devam ediyor. Ağustos ayı sonuna kadar %100'ü tamamlanacak olan yürüyüş yolunun %80'lik kısmı bitirildi.

       Başkan Gümrükçüoğlu dün gittiği yürüyüş yolunda vatandaşlar memnuniyetini dile getirdi. Başkan Gümrükçüoğlu vatandaşlardan yürüyüş yolunda bisiklet binilmemesi ve yenilen çekirdeklerin kabuklarının yere atılmaması konusunda anlayış beklediklerini söyledi.

       Başkan Gümrükçüoğlu bisiklete karşı olmadıklarını ifade ederek "Sağlıklı yaşam için yürüyüş çok önemli. Bir doktor olarak yürüyüş yolunun Trabzon için ne denli önemli olduğunu çok iyi biliyorum. Bu amaçla göreve geldikten sonra gündeme aldığımız yürüyüş yolunu büyük oranda bitirdik. Bu yürüyüş yolunda bisiklet binilmemesini ve yenilen çekirdeklerin yere atılmamasını istiyoruz. Bunu söylerken bisiklete karşı olduğumuz yönünde bir takım yorumlar yapıldı. Biz bisiklete karşı değiliz. Biz yürümek için yapılan yolda bisiklet binilmesine karşıyız. Yürüyüş yolunun hemen yanında bulunan yolda bisiklet sürülmesi mümkün. Ayrıca biz yürüyüş yolunun hemen bitişiğine bisiklet yolu yapma gibi bir düşünceye sahibiz. İnşallah bunu da başaracağız. Bir yanda yürüyüş yolu, bir yanda bisiklet yolu ile birlikte Trabzon daha da güzel bir sahile sahip olacaktır.

       Vatandaşlarda Başkan Gümrükçüoğlu'nun çağrısının çok haklı gerekçelerinin olduğunu belirterek "Buraların temiz tutulması için vatandaşlarında birbirini uyarması ve buraları kendi evlerinin önü gibi temiz tutmaları gerektiğini söyledi.

Toplam Okunma Sayısı : 1620

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com