Rehber :
   
Otel
Uzunkum Otel
Büyük Sümela Otel
Hotel Eray
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
01.12.2008
Belediye'den keman ve gitar kursu


Trabzon Belediyesi
 eğitim ve kültür hizmetlerine devam ediyor
 Belediye'den keman ve gitar kursu

   


       Trabzon Belediyesi eğitim ve kültür hizmetlerine bir yenisini daha ekleyerek keman ve gitar kursları açıyor.

       Kalkınma Mahallesi Gençlik ve İletişim Merkezinde daha önce kadınlara yönelik açılan Bilgisayar kursunun yanısıra her yaştaki insanlar için keman ve gitar kursu açılıyor. Bilgisayar, Keman ve Gitar kurslarına katılmak isteyenler 15 Aralık tarihine kadar Kalkınma Mahallesindeki Gençlik merkezine başvurmaları gerekiyor.

       Daha önce Teknosa ile işbirliği yapılarak bayanlara yönelik açılan Bilgisayar kursuna 150 bayan katılarak bilgisayar öğrenmişti.

       Kalkınma Mahallesindeki Trabzon Belediyesi Gençlik ve İletişim Merkezinde ücretsiz internet hizmetinin yanı sıra aerobik-step ve taekwando kursları ise devam ediyor.

       Öte yandan, Karadeniz Teknik Üniversitesi- Kitap ve Sosyal Araştırmalar Kulübü(KTÜ-KSAK) üyesi öğrenciler, maddi sıkıntısı olan ilköğretim öğrencilerine, derslerinde başarı göstermeleri ve yardımcı olmak amacıyla çok anlamlı bir çalışmayı hayata geçirdi. Farklı Fakültelerde ve bölümlerde öğrencilerin, kendi alanlarına uygun şekilde, temel dersleri verdiği kurs programına Trabzon Belediyesi de Kalkınma Mahallesindeki Gençlik Merkezini mekan olarak vererek destek oluyor. Tamamen gönüllülük esasına dayalı programın ilk ayağında merkez Bostancı Muhtarlığındaki ilköğretim öğrencileri kursa dahil oldu. Üniversiteli öğrencilerin toplumsal duyarlılık ekseninde başlattığı bu çalışma ayrıca ilköğretim öğrencileriyle sosyal ilişkiler ve beraberlikler kurmayı da amaçlamakta. Maddi sıkıntı yaşayan ilköğretim okulu öğrencileri KTÜ'de okuyan abi ve ablalarıyla Belediye Gençlik Merkezinde buluşarak hem bilgiyi hem de sevgiyi paylaşıyorlar.

01 Aralık 2008 Pazartesi
Toplam Okunma Sayısı : 3844

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com