Rehber :
   
Medikal
Numune Medikal
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
11.08.2010
Trabzon Belediyesi Gençlik Meclisi, Avrupalı Gençleri Ağırladı


Trabzon Belediyesi Gençlik Meclisi, Avrupalı Gençleri Ağırladı
     
 
 
     

Trabzon Belediyesi Gençlik Meclisi, Dernekpazarı Belediyesi tarafından yürütülen Gençlik Yayla Hareketi (Highlands Youth Action) isimli proje kapsamında Trabzon’a gelen katılımcı gençleri ağırladı.

Trabzon Belediyesi Gençlik Meclisi Dış İlişkiler ve Turizm Komisyonu tarafından Trabzon ayağı yürütülen, Dernekpazarı Belediyesi tarafından başvurusu yapılan, T.C. Başbakanlık Devlet Planlama Teşkilatı Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı’nca hibesi sağlanan Gençlik Yayla Hareketi (Highlands Youth Action) isimli projenin katılımcıları Trabzon’u ziyaret ettiler. Almanya, İspanya, İtalya, Polonya ve Suriye'den projeye gelen katılımcılarla Trabzon Beldiyesi Gençlik Meclisi üyeleri bir araya geldiler. Ziyaret kapsamında; Atatürk Köşkü, Boztepe, Gülbaharhatun Camii, Santa Maria Kilisesi ve Uzunsokak’ta zaman geçiren gençler,  Trabzon’un yöresel el sanatlarını inceleyip ve yöresel yemeklerini de tadarak eşsiz bir gün geçirdiler.

Trabzon Belediyesi Gençlik Meclisi Dış İlişkiler ve Turizm Komisyonu, bu projenin amacının Trabzon'un yayla kültürü temasıyla tarihi ve sanatsal kültür mozaiğini birleştirmek olduğunu, bu bağlamda gençlik ve spor kenti olan Trabzon'u dünya gençlerine tanıtmayı amaçladıklarını belirtti. Ayrıca, gelecekte yapılacak projeler için ortaklık kurma anlamında iletişim kurduklarını da beyan ettiler.

 
 
 
 
     
 
7/31/2010
 
     
     
 
7/31/2010
 
     
     
 
7/31/2010
 
     
     
 
7/31/2010
Toplam Okunma Sayısı : 1918

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com