Rehber :
   
Hamamlar
Sekiz Direkli Hamam
Fatih Hamamı
Tarihi Meydan Hamamı
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
14.08.2010
Zağnos Vadisi'ne her akşam 10 bin dolayında vatandaş geliyor


Zağnos dolup taşıyor
 


       Trabzon Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen ve bu yıl 2. yapılan Ramazan Etkinlikleri'ne vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Zağnos Vadisi'ndeki 2. Ramazan Etkinlikleri'ne her akşam10 bin dolayında vatandaş geliyor. Zağnos Vadisi'ndeki etkinliklere katılan vatandaşlar hem alışveriş yapıyor, hem de eğleniyor. Vadinin açılışı 9 Ağustos tarihinde Sinan Yılmaz konseri ile start alırken iftarın ardından vadideki yoğunluk artıyor. Gece geç saatlere kadar çeşitli etkinliklerle devam eden vadideki program vatandaşlara unutulmaz saatler yaşatıyor.

       Kuran dinletileri, şiir sunumları, konserler ve çeşitli kültürel ve sanatsal etkinliklerin yer aldığı şenliklerde yapılan yarışmalara vatandaşlar ilgi gösteriyor.

       Ramazan ayı boyunca gerçekleştirilecek etkinliklerde animasyon ve semazen gösterileri, neyzen taksimleri, tasavvuf konserleri, fasıl geceleri, yöresel sanatçı ve mehter konserleri, folklor gösterileriyle Türk sanat ve halk müziği koroları ve folklor gösterileri yapılıyor. Vadide takı, hediyelik eşya, kitap, kozmetik, çeyiz, ev tekstili, gümüş reyonları ile yiyecek ve içecek stantları da hizmet veriyor.

       Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, bütün vatandaşları ramazan etkinliklerini izlemeye davet ederek, "Belediye olarak halkımızın Ramazan ayını en iyi şekilde değerlendirmesi için böyle etkinlikler düzenledik. Her akşam Zağnos Vadisi'ndeki etkinliklere vatandaşlarımız büyük ilgi göstermektedir. Vatandaşlarımızın buraya büyük ilgi göstermesi bizlerin ne kadar doğru bir iş yaptığımızın da göstergesidir. Halkımızın teveccühü ile iş başına geldiğimiz yıldan bu yana ikincisini yaptığımız Ramazan Etkinlikleri'ni ileriki yıllara da taşımak niyetindeyiz. " dedi.

Toplam Okunma Sayısı : 1853

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com