Rehber :
   
Basın Kuruluşları
Kuzey TV
Aktif Radyo
Taka Gazetesi
İlk Haber Gazetesi
Kuzey Ekspres
Trabzon Tv
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
16.08.2010
Başkan Kafkas; Trabzon'un bir dünya kenti olacağına inanıyoruz


Trabzon SİAD Başanı Zeyyat Kafkas;
Sümela Manastırı da dahil olmak üzere
Trabzon’daki
Bütün uygarlık mirasını sahipleniyoruz.
Bu mirasa sahip çıktığımız için
Trabzon’un bir dünya kenti olacağına inanıyoruz.
Trabzon bizim anayurdumuzdur, dedi.
 
 
Trabzon SİAD Başkanı Kafkas 15 Ağustos tarihinin Ülke ve Bölge Turizmi açısından taşıdığı öneme dikkat çekerek, hiçbir mazeret verilen izin ile ilimize gelecek turistlere asla rahatsızlık verecek bir harekete dönüşmemelidir. Biz Trabzonlular özgüveni yüksek insanlarız. Bu topraklar bizim anayurdumuzdur. Bizim için önemli olan husus; Trabzon turizm gelirlerinin artırılması için bu fırsatın iyi kullanılmasıdır.
 
 Trabzon SİAD Başkanı Kafkas konu ile ilgili olarak şunları söyledi.
 
2011 olimpiyatlarının Trabzon’ da yapılması için 2 yılı aşkın mücadele verdik. Şimdi Trabzon’a 260 milyon dolarlık spor tesisi yatırımı yapılmaktadır. Şehrimizi 9000 kişinin ziyaret edeceği, naklen yayın yoluyla şehrimizin tanıtımının yapılacağı bu organizasyonun ev sahibiyiz.
 
Şimdi ise sadece Sümela’nın ibadete açılmasıyla yine aynı sayıda kişinin şehrimizi ziyaret edeceği öngörülmektedir. Birbirinden çok farklı bu iki organizasyonun şehrimizin turizm potansiyelinin fırsata çevrilmesi adına, birbirinden hiç farkı yoktur. Maçka’ da dağın yamacında duran Sümela’ nın şehrin ekonomisine katma değer yaratacak olmasını olumlu bir gelişme olarak görüyoruz. Trabzon SİAD olarak esnafımızın sağduyusu ve  zekasıyla Sümela’ daki etkinliği fırsata çevireceğimizden hiçbir kuşku duymamaktayız. Bir huzur şehri olan Trabzon’ un, bu tür fırsatları da değerlendirmesiyle “göç veren değil, göç alan bir şehir” konumuna geleceği ne inanıyoruz.
Toplam Okunma Sayısı : 2363

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com