Rehber :
   
Dekorasyon & Çelik Eşya
Her-Tür
Cihan Raf
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
18.08.2010
Başkan ve Milletvekili İftar Çadırında halkla beraber...


Başkan ve Milletvekili İftar Çadırında
 


       Trabzon Belediyesi, Atatürk Alanı, İnönü Mahallesi Yavuz Selim Camii yanı ile Kurşunoğlu Camii avlusu olmak üzere üç ayrı noktada açılan Ramazan çadırları ile her akşam 1200 kişiye iftar yemeği vermeye devam ediyor.

       İlk iftarını Yavuz Selim Camii avlusuna kurulan iftar çadırında yapan Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, iftarlarını fırsat buldukça çadırda açmaya devam ediyor. Başkan Gümrükçüoğlu Trabzon Milletvekili Prof. Dr. Cevdet Erdöl ile birlikte Kurşunoğlu Camii avlusuna kurulan çadırda iftarını açtı.

       Başkan Gümrükçüoğlu Ramazan ayının barış, kardeşlik, huzur ve paylaşım ayı olduğunu belirterek, "Bizde Trabzon Belediyesi olarak bu mübarek ayın gereklerini yapmaya çalışıyoruz. Ramazan ayında iftarını açamayan vatandaşlarımız için kurduğumuz çadırlarda her akşam 1200 insanımız orucunu açıyor. Ramazan ayı yardımlaşma ayıdır. Biz iftar çadırlarımızı kurarken hayırsever işadamlarımızdan destek alıyoruz. Kendilerine Trabzon halkı adına teşekkür ediyorum" ifadelerine yer verdi.

Toplam Okunma Sayısı : 1537

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com