Rehber :
   
Turizm ve Seyahat Acentaları
ULUTOUR Tourism & Travel
Hayden Tur
İBK Tour
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
06.12.2008
Başkandan çocuklara bayram hediyesi


Başkan Canaioğlu'ndan çocuklara bayram hediyesi.

   

       Trabzon Belediye Başkanı M.Volkan Canalioğlu 2 No'lu Bostancı Mahallesindeki ihtiyaçlı çocuklara bayram öncesi giyecek yardımında bulunarak çocukları sevindirdi.

       Başkan Canalioğlu, Trabzon Belediyesi olarak oluşturdukları giysi dağıtım merkeziyle her zaman ihtiyaçlı vatandaşların yanlarında olduklarını ifade ederek, " Başlattığımız bu güzel hizmete gerek Trabzon'daki gerekse Trabzon dışındaki iş adamlarımız büyük katkı sağlıyor. Mahalle muhtarlarımızla ortaklaşa yaptığımız çalışmalar neticesinde mahallelerimizde tespit ettiğimiz ihtiyaçlı vatandaşlara bu giysileri veriyoruz. Bizlere destek veren duyarlılık gösteren işadamlarımıza teşekkür ediyorum. Kurban Bayramı öncesi 2 No'lu Bostancı mahallesindeki çocuklara mantolarını vererek bayrama sevinçli girmelerini sağladık. Sosyal belediyecilik anlayışı içerisinde böyle güzel hizmetlerimiz devam edecektir. Bu vesile ile vatandaşlarımızın Kurban Bayramını kutluyorum"dedi.

       2 Nolu Bostancı Mahallesi Muhtarı Coşkun Uğuş, mahallesine gösterdiği yakın ilgiden dolayı Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu'na teşekkür ederek bayram öncesi yapılan giyecek yardımının çocukları bir hayli sevindirdiğini ifade etti.

06 Aralık 2008 Cumartesi
Toplam Okunma Sayısı : 1987

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com