Rehber :
   
Eğlence Merkezleri
Mass Performance Hall
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
24.08.2010
Exponut and Dried Fruit 2010, 11-12-13 Kasım 2010 tarihlerinde


ADG Fuarcılık tarafından İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecektir. Her yıl üst üste başarılı bir şekilde gerçekleştirilen exponut&driedfruit fuarı'nda, 12 ülkeden 250 katılımcı ile 55 ülkeden ihracatçı, üretici, ithalatçı, tüccar, akademisyen, bürokrat, servis sağlayıcı ve medya temsilcilerinden oluşan binlerce sektör profesyoneli bir araya geldi.

Uluslararası exponut&driedfruit fuarı kapsamında, açılış programları, alım heyeti programları, ikili görüşmeler, iş bağlantıları, tanıtımlar, sunumlar, şovlar, seminerler, kokteyller ve boğaz turları gerçekleştirildi.

T.C. Başbakanlık Dış Ticaret Müsteşarlığı tarafından desteklenen ve İstanbul İhracatçı Birlikleri tarafından organize edilen Alım Heyeti programları uygulandı ve her ülke için özel ziyaretçi çalışmaları yapıldı.

İkili Ticari Görüşmeler İle Dünya Ticareti Artıyor...

Doğrudan ürün alıcılarının yanı sıra yurt içi ve yurt dışından üreticiler ile alıcıların birebir eşleştirileceği ikili ticari görüşmeler sektörün enerjisini artırıyor.

11-12-13 Kasım 2010 tarihlerinde, sektörün tüm aktörleri ve yepyeni enerjisiyle, İstanbul Fuar Merkezi'nde beşinci kez düzenlenecek Uluslararası exponut&driedfruit fuarında tüm sektörle biraya geliyor.

  Exponut & Driedfruit Fuarı Kosgeb tarafından destek kapsamına alınmıştır. Katılımcı firmaların destek alabilmeleri halinde 50 m2’ye kadar ve m2 de 3. ve 4. bölgeler % 60 1. ve 2. bölgeler ise % 50 desteği Kosgeb’ten hibe şeklinde geri alabileceklerdir.

 
Fuar 5174 sayılı kanun gereğince TOBB (Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği) izni ile düzenlenmektedir. Fuar ile ilgili bilgiler ve duyuru bülteni ekteki dosyalarda yer almaktadır. Fuarın web sitesi İngilizce-Türkçe olarak
www.exponutfruit.com adresinde hizmete açılmıştır. 

 

Toplam Okunma Sayısı : 1766

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com