Rehber :
   
HES Firmaları
Sezerler Enerji
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
09.09.2010
Kırsal Kalkınma Programı'nda 20 il ile yarışan Trabzon....


Başkan M.Suat Hacısalihoğlu, Kısa adı IPARD olan Katılım Öncesi Yardım Aracı Kırsal Kalkınma Programı’na daha fazla proje gönderilerek Trabzon’un ekonomik kalkınmasına katkı sağlanması çağırısında bulundu. Trabzon’un 20 il ile yarıştığı programdan en yüksek faydayı sağlaması için çalıştıklarını ifade ederek, “Bu programa proje yazmayı düşünen herkes odamıza başvurabilir. Biz projeleri fikir sahiplerinin hazırlamasını beklemiyoruz. Biz yazarız.”dedi.

TRABZON TTSO İLE KIRSAL KALKINMA PROGRAMI’NA HAZIRLANIYOR

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurulu ile 1. Grup Meslek Komitesi üyeleri ( Tarım, Ormancılık Ve Hayvancılık, Kalkınma Kooperatifleri, Çiçek, Bitki, Tohum Gübre Ev Hayvanları Ve Yemlerinin İmalat Ve Ticareti)’ne “Kırsal Kalkınma Programı” bilgilendirme toplantısı yaptı. TTSO Proje Ofisi ve Avrupa İşletmeler Ağı tarafından desteklenen toplantının bir benzeri de TTSO’nun Ağustos ayı meclis toplantısında gerçekleştirilerek, bilgilendirme yapılmıştı.

BAŞKAN HACISALİHOĞLU: 20 İLİN YARIŞTIĞI KIRSAL KALKINMA PROGRAMINDA TRABZON’UN PAYINI ARTIRALIM

Toplantının açılış konuşmasını yapan TTSO Başkanı M.Suat Hacısalihoğlu, 20 ilin yarıştığı programda, Trabzon’un başarılı olması için çalıştıklarını vurguladı. “Amacımız Şehrin Kalkınması” şeklinde sözlerine devam ederek, “Oda olarak bütün imkânlarımızı bu programdan Trabzon’a daha fazla katkı sağlamak için seferber ettik. TTSO’nun yetişmiş kadroları ile oda ve Trabzon’daki farklı kesimlerin fikirlerini projeye dönüştürmeye çalışıyoruz. Daha fazla proje ve Trabzon’a daha fazla ekonomik katkıyı sağlamak istiyoruz.”dedi.

BAŞKAN HACISALİHOĞLU’NDAN ÜYELERE ÇAĞRI: PROJELERİNİZİ TTSO’NUN YETİŞMİŞ KADROLARI TARAFINDAN YAZDIRABİLİRSİNİZ.

Başkan Hacısalihoğlu, bu tür programlarda özellikle oda üyesi firmaların yararlanmasına önem verdiklerini söyleyerek, “ Odamıza müracaat etmekten çekinmeyin. Sizlerin fikirlerinin projeye dönüşene kadar desteğimizi veriyoruz. Odamızın Proje Koordinasyon Ofisi’ne başvurmalarını bekliyoruz. Sizlerden projelerinizi hazırlamanızı beklemiyoruz. Biz yazarız, yeter ki sizler bu tür programlara gerçekleşebilir fikir üretin.”

İL KOORDİNATÖRÜ MUHAMMET BOZALİ: TRABZON’U İYİ HAZIRLADIK

Tarım ve Kırsal kalkınmayı Destekleme Kurumu İl Koordinatörü Muhammet Bozali, 26 uzman ile  Hazıran ayından beri  Katılım Öncesi Yardım Aracı Kırsal Kalkınma Programı (IPARD) için Trabzon’u bilgilendirerek hazırlıkların sürdürüldüğünü söyledi. Bugün’de TTSO’nun 1. Grup Meslek Komitesi üyelerine programın detaylarının aktarıldığını vurguladı. Programda Trabzon’a ait belirli bir bütçe bulunmadığını, 20 il ile yarışıldığını, en iyi projelerin puanlanarak, destekleneceğini vurguladı.

Daha sonra uzmanlar tarafından yapılan bilgilendirmenin ardından sorular yanıtlandı.

 
 
 
 
 

Toplam Okunma Sayısı : 2235

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com