Rehber :
   
Eczaneler
Ediz Eczanesi
Ongan Eczanesi
Akar Eczanesi
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
05.12.2008
Bayramlar sevgi ve saygının pekiştiği günlerdir


Belediye Başkanı M. Volkan Canalioğlu,
  Bayram mesajı yayınladı:
"Bayramlar sevgi ve saygının pekiştiği günlerdir"


       Trabzon Belediye Başkanı M. Volkan Canalioğlu, Kurban Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda, "Bayramlar; insanı insan yapan değerleri bizlere yeniden hatırlatan, karşılıklı sevgi ve saygının pekiştiği önemli günlerden biridir" dedi.

       Başkan Canalioğlu, Kurban bayramında belediye olarak her türlü önlemi aldıklarını belirterek, vatandaşların kentin değişik bölgelerinde oluşturulan kurban kesim yerlerinde ehliyetli kişilere kurbanlarını kesmelerini istedi. Başkan Canalioğlu, Belediye olarak mezarlıklarda yapılan düzenleme çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini belirterek, "Bayram süresince Vatandaşların Kur'an okutmaları için Bostancı, Bahçecik, Asri ve Boztepe mezarlıklarında Belediyemiz tarafından ücretsiz hafızlar görevlendirilmiştir. Otobüslerimiz bayram süresince mezarlıklara ücretsiz sefer yapacaklardır. Zabıta ekiplerimiz ise vatandaşlarımızın bayramlarını huzur içinde geçirmeleri için görev başında olacak" dedi.

       Belediye Başkanı M. Volkan Canalioğlu, Bayramların toplumsal dayanışmayı da pekiştiren değerlerin yoğun olarak yaşandığı günler olduğuna değinerek konuşmasını şöyle sürdürdü:

       "Bir bayramı daha milletçe birlik, beraberlik ve huzur içinde idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar kırgınlıkların unutulduğu, birlik ve beraberliğin en yoğun yaşandığı günlerdir. El ele gönül gönüle vererek ülkemizi ve kentimizi daha da ileriye taşımak ve sorunlarımızı çözmek için daha çok çalışmalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm hemşehrilerimin mübarek Kurban Bayramını en içten duygularımla kutlar, sağlık ve mutluluk dileklerimle sevgilerimi iletirim."

       NOT: Bayramlaşma 8 Aralık 2008 (Bayramın 1. Günü) Pazartesi günü saat 14:00 Belediye Meclis Salonunda yapılacaktır.

05 Aralık 2008 Cuma
Toplam Okunma Sayısı : 1957

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com