Rehber :
   
HES Firmaları
Sezerler Enerji
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
20.09.2010
KOBİlere Yönelik Proje Döngüsü Yönetimi ve Proje Hazırlama Eğitimi.


Günümüzde ulusal ve uluslararası hibe fon veya finansman desteklerini kullanabilmenin aracı haline gelen “Proje Döngüsü Yönetimi ve Proje Hazırlama” konusunda Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) üyesi bulunan KOBİ’lere ücretsiz eğitim verecek.

20 – 24 Eylül 2010 tarihleri arasında, TTSO’da düzenlenecek olan beş günlük ücretsiz eğitim çalışmasına KOBİ’ler başvurabilecek. Eğitim çalışması hakkında açıklamada bulunan TTSO Yönetim Kurulu Başkanı M.Suat Hacısalihoğlu, Proje Döngüsü Yönetimi ve Proje Hazırlama, alanında eğitim ihtiyacı bulunan KOBİ’lerin TTSO başvuruda bulunarak kayıt yaptırmalarını istedi.

BAŞKAN HACISALİHOĞLU: KOBİLERİN GELİŞMESİ VE BÖLGEMİZİN KALKINMASI PROJE KÜLTÜRÜ İLE ARTACAKTIR, DAHA FAZLA HİBE FON KAZANMAMIZI SAĞLAYACAKTIR

Başkan Hacısalihoğlu, TÜBİTAK, KOSGEB, Kalkınma Ajansı, IPARD tarafından açıklanan programlardan üye KOBİ’lerin yararlanmalarına destek sağlamayı öngördüklerini bildirdi. Hacısalihoğlu, “ TÜBİTAK’ın fonlarından odamız üyesi KOBİ’leri yararlandırmak için eğitim ve destek çalışmalarımız devam ediyor. Yeni açılan KOSGEB destekleri özellikle KOBİ’lerimize büyük imkanlar sağlıyor. Yine Bölgemizde kurulan Kalkınma Ajansı’da çeşitli programları açıklama hazırlığındadır. IPARD destekleri de belirli aralıklar ile sürmektedir. Tüm bu ulusal ve uluslararası hibe fon ve desteklerden üyemiz KOBİ’lerin yüksek düzeyden yararlanmasını desteklemekteyiz. Bölgemizin kalkınması ve gelişmesi, yeni istihdam alanlarının açılması gibi etkilerinin bulunduğu bu programlar aracılığı ile KOBİ’lerde gelişme kaydetmektedirler.”diye konuştu.

İŞTE HİBE VE FİNANSAL DESTEK KAZANMANIN ANAHTARI OLAN EGİTİM KONULARI

TTSO Proje Koordinasyon Ofisi ve Avrupa İşletmeler Ağı Desteğinde gerçekleştirilecek “Proje Döngüsü Yönetimi ve Proje Hazırlama” eğitimi aşağıdaki konu başlıklarında yapılacak. Eğitim Uzman Zuhal Selçuk tarafından verilecek.

Projenin tanımlanması, Proje Döngüsü, Fon Kaynakları,
Mantıksal Çerçeve Yaklaşımı, Sorunların ve Hedeflerin Belirlenmesi,
Mantıksal Çerçeve’nin Doldurulması,
Başvuru Formu’nun Doldurulması,
Bütçelendirme,
Proje Hazırlama Uygulaması,

ETKİNLİK KATILIM FORMU

Toplam Okunma Sayısı : 1953

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com