Rehber :
   
Gıda Firmaları & Ürünleri
Kahvaltı Dünyası
Bakkalım A.Ş
Fanus Organik Bal
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
23.09.2010
3. Uluslar arası Trabzon Belediyesi Boks Turnuvası start alıyor


3. Uluslar arası Trabzon Belediyesi Boks Turnuvası
start alıyor
 


       Trabzon'da Boks Şöleni

       Bu yıl üçüncüsü yapılacak Uluslararası Trabzon Belediyesi Boks Turnuvası yarın başlıyor. 22-26 Eylül tarihleri arası yapılacak turnuvaya 12 ülkeden yaklaşık yüz sporcu katılacak.

       Trabzon Belediye Başkan Vekili Ergin Aydın yaptığı basın toplantısıyla boksun kenti olan Trabzon'da yapacakları bu turnuvanın ülke ve dünya boksuna önemli katkılar sağlayacağına inandığını belirtti.

       Trabzon Belediye Başkan Yardımcısı O. Gökhan Bali, Trabzon Gençlik Spor İl Müdürü Şerif özgür, Trabzon Belediyespor Kulüp Başkanı Nihat Demir, Trabzon Belediyespor Boks Antrenörü Nazım Dalkıran, konuk sporcu ve antrenörlerinin katıldığı basın toplantısında konuşan Başkan Vekili Aydın Takım sporlarının yanında her geçen gün gelişen salon sporlarından biri olan boks sporunun merkezi Trabzon'da yapılacak 3. Uluslararası Trabzon Belediyesi Boks Turnuvası'nın Trabzon, Türkiye ve dünya boksuna önemli katkılar yaptığına ve bundan sonra da yapacağına inandığını belirterek, "22-26 Eylül tarihleri arasında 19 Mayıs Kapalı Spor salonunda yapılacak uluslararası turnuvaya 12 ülkeden 100'e yakın sporcu katılacak. Ülkelerinin en iyi sporcularını katılacağı uluslararası turnuva için şimdiye kadar 10 yabancı ülkenin kafileleri ilimize gelmiş bulunmaktadır. Katılacakları yönünde olurlarını aldığımız diğer kafilelerin ise turnuvanın başlayacağı güne kadar kentimize gelmeleri beklenmektedir.

       3. Uluslararası Trabzon Belediyesi Boks turnuvasının Trabzon'da yapılacak 2011 Avrupa Gençlik Olimpiyatlarının tanıtımına da büyük katkısı olacağına inanıyorum. Bu anlamda kentimize gelen misafir sporcu ve antrenörlerin Trabzon'dan güzel duygularla ayrılması için elimizden gelen gayreti göstereceğiz.

       Tüm Trabzonlu vatandaşlarımızı 19 Mayıs kapalı spor salonunda yapılacak boks şölenine katılmaya davet ediyorum. Boksun kentinde yapılacak birbirinden heyecanlı müsabakaların boks sporu adına önemli izler bırakacağına inanarak turnuvaya katılan tüm sporculara başarılar diliyorum. Bu turnuvaya önemli katkılar sağlayan Devlet bakanımız Faruk Nafiz Özak, Belediye Başkanımız Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Gençlik Spor İl Müdürü Şerif Özgür, Belediyespor Boks Antrenörümüz Nazım Dalkıran ile emeği geçen herkese teşekkür ediyorum " diye konuştu.

Toplam Okunma Sayısı : 2004

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com