Rehber :
   
Kurumlar
İl Kültür Turizm Müdürlüğü
Karadeniz Teknik Üniversitesi
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası
Trabzon Valiliği
Trabzon Mes. Eğit. Bil. Mer.
Beşikdüzü Belediyesi
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
30.09.2010
Elektrik Mühendisleri Odası'ndan Başkan Gümrükçüoğlu'na ziyaret


Elektrik Mühendisleri Odası'ndan
Başkan Gümrükçüoğlu'na ziyaret
 


       Elektrik Mühendisleri Odası Trabzon Şube Başkanı Yrd. Doç. Dr. Hasan Karal ve yönetim kurulu üyeleri Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nu makamında ziyaret etti.

       Başkan Gümrükçüoğlu ziyarette yaptığı konuşmada Trabzon'un sorunlarını çözmede sivil toplum örgütleri ile kurum ve kuruluşların görüş ve önerlerine her zaman açık olduklarını belirterek, "Bu şehir teknik hizmetin ağırlıklı olduğu bir şehir. Elektrik mühendisleri odasını şehrimizin bir dünya kenti olmasına çok büyük katkıları olacağına inanıyor ve her zaman katkılarını beklemekte olduğumu belirtmek istiyorum. Elektrik Mühendisleri Odası Başkanı Hasan karal ve yönetimini belediyemizde görmüş olmakta dolayı son derece memnun olduğumuzu ifade etmek istiyorum" diye konuştu.

       Trabzon'u iyi günlere taşımak için ellerinde gelen katkıyı vermeye hazır olduklarını dile getiren Başkan Karal, "Bu şehir hepimizin. Bu nedenle hep birlikte kentimizin problemlerini ortaklaşa çözme notasında birlikte hareket etmeliyiz. Bu anlamda her türlü yardıma hazırız. Trabzon nüfus olarak küçük ama isim olarak çok büyük bir şehir. İsmi çok büyük olmakla birlikte problemleri de çok büyük bir şehrimiz. O nedenle bu kenti iyi günlere taşımak için görev ve sorumluluğumuz alnında elimizden gelen katkıyı vermeye hazırız" ifadelerine kullandı.

Toplam Okunma Sayısı : 1587

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com