Rehber :
   
Doğalgaz ve Kalorifer Tesisatı
Ortes Tesisat
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
30.09.2010
Trabzon 2011 Gençlik Olimpiyatları Trabzon'un tanıtımına katkı sağlayacak


Büyükelçi Orav, "Gençlik Olimpiyatları Trabzon'un tanıtımına katkı sağlayacak"
 


       Başkan Gümrükçüoğlu, "Olimpiyatlar yüz akımız olacak"

       Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nu ziyaret eden Estonya Ankara Büyükelçisi Aivo Orav Trabzon'da yapılan 2011 Avrupa Gençlik Olimpiyatları'nın Trabzon'un tanıtımına büyük katkı sağlayacağına inandığını belirterek, Trabzon'un bu olimpiyatlardan yüzünün akıyla çıkacağına inandığını kaydetti.

       Trabzon belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ise Trabzon'un olimpiyatlara en güzel şekilde hazırlandığını belirterek, "Olimpiyatlarda 49 Avrupa ülkesinden 14-17 yaş arası 4 bin sporcu katılacak. Sporcuların aileleriyle birlikte kentimize 10 bin misafir gelecek. Trabzon'a gelecek sporcu ve misafirleri en iyi şekilde ağırlamak için sosyal tesisler, sportif tesisleri yapmanın yanı sıra belediye olarak turistik geziler, sosyal ve kültürel etkinlikler düzenleyeceğiz. Amacımız Trabzon'u en iyi şekilde tanıtmaktır" şeklinde konuştu.

       Trabzon da artık Estonya da çok tanılan bir yer olduğun belirten Büyükelçi Orav, "2011 Avrupa Gençlik Olimpiyatlarını Trabzon için değerini anlayabiliyorum. Çünkü değişik ülkelerden katılımcılar olacaktır. Estonya küçük bir ülke ama bizim sporcularımız çok güçlüdür. Trabzon'dan birçok altın madalya almayı umuyoruz" diye konuştu.

Toplam Okunma Sayısı : 1470

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com