Rehber :
   
Pastaneler
Tufan Pastanesi
Lokma Tatlı
Damla Pastaneleri
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
31.10.2010
Cumhuriyet'in kuruluşunun 87. yıldönümü Trabzon'da kutlandı.


Cumhuriyeti coşkuyla kutladık
 


       Cumhuriyet'in kuruluşunun 87. yıldönümü Trabzon'da coşkuyla kutlandı. Trabzon Valiliği önündeki alanda gerçekleştirilen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama programına Vali Recep Kızılcık, Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Garnizon Komutan Vekili Deniz Albay Süleyman Manka, Trabzon AK Parti Milletvekili Safiye Seymenoğlu, MHP Trabzon Milletvekili Süleyman Latif Yunusoğlu, resmi ve sivil kuruluş temsilcileri ile siyasi parti teşkilatları ve vatandaşlar katıldı.

       29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında, Trabzon Valisi Recep Kızılcık Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Garnizon Komutan Vekili Deniz Albay Süleyman Manka, tören alanını askeri araçla gezerek vatandaşların bayramını kutladı.

       Trabzon Valisi Recep Kızılcık törende yaptığı konuşmada, "Bugün, ulu önder Atatürk'ün en büyük eseri, Cumhuriyetimizin 87. kuruluş yıldönümüdür. Cumhuriyetimizin 87. yıldönümüne ulaşmanın engin gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bu en büyük bayramımız, onu sonsuza kadar yaşatmaya ant içmiş Yüce Türk Milletine ve Trabzon halkına kutlu olsun" dedi.

       Törende öğrenciler şiir ve kompozisyon okudu. Folklor ekipleri gösteri sundu, çeşitli yarışmalarda dereceye girenlere ödül verildi. Etkinlik, tören geçişiyle sona erdi.

Toplam Okunma Sayısı : 1650

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com