Rehber :
   
Baharat & Aktar
Beşikçi Baharat
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
02.11.2010
Taksimdeki terör olaylarına Kınama
TSİAD, 31 Ekim 2010 tarihinde İstanbul’da Taksim Meydanı’nda meydana gelen terör eylemi

 

02.11.2010 - TSİAD Basın Bülteni - 2 Kasım 2010
 
Trabzon Sanayici ve İşadamları Derneği yönetim kurulu başkanı Zeyyat Kafkas, 31 Ekim 2010 tarihinde İstanbul’da Taksim Meydanı’nda meydana gelen terör eylemi ile ilgili yaptığı açıklamada görüşlere yer verdi:
 
“ 31 Ekim 2010 tarihinde İstanbul Taksim Meydanı’nda gerçekleştirilen terör eylemini nefretle kınar, saldırıda yaralanan güvenlik güçlerimiz ile vatandaşlarımıza acil şifalar dilerim.
 
Yıllardır terörün neden olduğu, ülkece yaşadığımız sıkıntıların, kaybettiğimiz evlatlarımızın acısını yüreklerimizde taşıyoruz. Bu hain terörist saldırılarını, ülkemizde, barış ve huzurun kalıcı temelllerinin atıldığı bir döneme denk düşmesi, üzerinde duracağımız en önemli husustur. Bu saldırıyı Ülkemizin huzur ortamına karşı engelleyici ve provakatif bir eylem olarak değerlendirmekteyiz.
 
Bu hain saldırının ülkemizin barış, birlik, beraberlik ve kardeşlik çabalarını engel olamayacağına inanıyoruz. Ülkemizde barış ve huzur ortamını sonuna kadar savunacağız. Çünkü barış ve huzur, Türkiye’nin refahı için en önemli unsurlardır.
 
Birlik yönünde gösterilecek çabalar, hain teröre karşı ve şiddet eylemlerinden medet umanlara karşı verilecek en iyi yanıt olacaktır
 
 
Toplam Okunma Sayısı : 2424

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com