Rehber :
   
Mobilya Mağazaları
Burak Mobilya
Mürtezaoğlu Mobilya
Efendi Mobilya
Gorz Mobilya & Pekerler Mobilya
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
09.11.2010
Bayan Kızılcık Ziyaretlerini Çaykara Da Sürdürdü...


Bayan Kızılcık Ziyaretlerini Çaykara Da Sürdürdü

Çaykara ilçesini ziyaret eden Vali Dr. Recep Kızılcık’ın eşi Sema Kızılcık burada bir okulun anasınıfını gezdi. Anasınıfı öğrencilerine çeşitli hediyeler veren Bayan Kızılcık “ çocuklar bizim geleceğimizdir, onları ne kadar iyi yetiştirirsek geleceğimizde o kadar iyi olacaktır. Onlara çok önem veriyoruz. Onlar bizim göz bebeğimizdir’’ dedi. Okul yöneticilerine bir ihtiyaçları olup olmadığını da soran Bayan Kızılcık okul idarecilerine güzel çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Okul yöneticileri de okullarının herhangi bir ihtiyacı olmadığını belirterek zaten devletimiz okullarımıza her türlü imkânları sunuyor bizleri ziyaret edip onurlandırdınız teşekkürlerimizi arz ederiz dediler.

 

Ardından Bayan Kızılcık kimsesi olmayan yaşlı bir nineyi ziyaret etti. Yaşlı nine ile bir süre sohbet eden Sema Kızılcık ihtiyacı olup olmadığını sordu. Yaşlılığından dolayı çamaşırlarını yıkayamadığını acilen bir çamaşır makinesine ihtiyacı olduğunu söyleyen nineye bu talebinin hemen yerine getirileceğini belirterek, yaşlı nineye bir miktar nakit para yardımında bulundu.

 

Sema Kızılcık bizleri yetiştiren büyüklerimize ne kadar hizmet etsek onların hakkını ödemeyeceklerini belirterek ‘‘Büyüklerimiz bizleri bin bir güçlükle yetiştirip hayata hazırladılar. Onlara sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz. Her zaman onların yanında olacağım’’dedi.

IMG_7905

IMG_7907

IMG_7915

IMG_7924

IMG_7925

IMG_7927

IMG_7933

Toplam Okunma Sayısı : 1745

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com