Rehber :
   
Oto Kiralama
Eko Rent A Car
Europcar Araç Kiralamal
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
22.11.2010
Vali Kızılcık ve Eşi Kurban Bayramında Hasta ve Muhtaç Ailelerin Yanında


Vali Kızılcık ve Eşi Kurban Bayramında Hasta ve Muhtaç Ailelerin Yanında

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık ve eşi Sema Kızılcık bayramın birinci günü Trabzon Belediyesi’ndeki resmi bayramlaşmanın ardından yaşlı ve hasta Nazmiye Öztürk’ü ziyaret etti.

Devletimizin her zaman vatandaşımızın yanında olduğunu ve tüm ihtiyaçlarını karşıladığını belirten Vali Kızılcık Nazmiye ninenin bir ihtiyacı olup olmadığını sordu. Nazmiye nine yatalak bir hasta olduğu için Validen bir ortopedik yatak talep etti. Vali kendisine yatak ihtiyacının hemen karşılanacağı sözünü verdi.

 Ayrıca hastanın evde bakımı için Sağlık Müdürlüğü yetkililerini talimatlandırdı. Vali Kızılcık, “Bundan sonra bu hastamızın doktor nezaretinde gelecek olan sağlık personeli tarafından evinde gerekli tedavisi ve bakımı yapılacaktır” dedi. Diğer ihtiyaçlarının da giderilmesi için Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Vakfı yetkililerine talimat verdi.

Vali Kızılcık ve eşi Sema Kızılcık buradan Çamoba Köyü’nde ikamet eden muhtaç Ali Osman Bulut isimli bir vatandaşın evini ziyaret etti. Kendisiyle bir süre sohbet eden Vali Kızılcık ve eşi Sema Kızılcık kendisinin ihtiyaçlarının karşılanması talimatını verdi.

IMG_1043ş

IMG_1045

IMG_1065

IMG_1067

IMG_1070

IMG_1056

Toplam Okunma Sayısı : 1811

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com