Rehber :
   
Doğalgaz ve Kalorifer Tesisatı
Ortes Tesisat
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
14.12.2010
Radyo ve TV Yapımcılığı ile Aşçı Yardımcılığı kursları açılışı yapıldı


Radyo ve Televizyon Yapımcılığı ile Aşçı Yardımcılığı kursları açılışı yapıldı.
 


       Başkan Gümrükçüoğlu, "Amacımız nitelikli işgücünün artmasına katkıda bulunmak"

        Trabzon Belediyesi, İş-Kur ve Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenledikleri Radyo Televizyon Yapımcılığı ve Aşçı Yardımcılığı kursları açılışı Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun katılımıyla açıldı. Belediye Sosyal Tesislerinde yapılan açılış toplantısında konuşan Başkan Gümrükçüoğlu, amaçlarının nitelikli işgücünün artırılmasına katkı sağlamak olduğunu belirtti.

       Radyo ve Televizyon programcılığı kursunda 25, aşçı yardımcılığı kursunda da 25 olmak üzere toplam 50 kişinin eğitim alacağı kurslarda başarılı olanlara sertifika verilecek. Kursiyerlere, eğitim görecekleri süre içinde günlük 15 TL yol ve yemek parası verilecek.

       Radyo ve Televizyon Yapımcılığı kursiyerlerine eğitimleri Trabzonlu ünlü yönetmen Aytekin Çakmakçı ile Radyocu Serkan Türk tarafından verilecek. 5 ay boyunca devam edecek kursta katılımcılar 960 saat ders alacak. Aşçı yardımcılığı kursunda ise katılımcılar 5 ay boyunca 880 saat eğitim görecek.

       Kursların açılışında konuşan Başkan Gümrükçüoğlu, İş-Kur ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa gerçekleştirdikleri meslek edindirme kurslarıyla nitelikli iş gücünün artırılmasına yardımcı olmaya çalıştıklarını belirterek, "Kurslara katılanlar nitelik kazanma yönünden önemli bir ön adım atmış oluyorlar. İstihdamın artmasında önemli unsurlar olan meslek edindirme kurslarımız bundan sonra da devam edecektir. Bu güne kadar açtığımız 9 ayrı kursta 224 vatandaşımızı meslek sahibi yaptık. Sosyal sorumluluk bilinci içerisinde yaptığımız meslek edindirme kurslarında bizlere destek verem kurum ve kuruluşlar ile Belediyemiz Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü personeline teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Toplam Okunma Sayısı : 1505

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com