Rehber :
   
Yöresel Mutfaklar
Beton Helva
Lokma Tatlı
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
14.12.2010
Trabzon Belediye Gençlik Meclisinden proje 'Kitapsız Köy Kalmasın'


Trabzon Belediye Gençlik Meclisinden bir proje daha "Kitapsız Köy Kalmasın"
 


       Trabzon Belediyesi Gençlik Meclisi bir projeye daha imza atarak Türk ve dünya klasiklerinden oluşan kitapları köylere bağışlayacak.

       Gençlik meclisi açacağı 'Ebru Sanatı' kursunda yapılacak eserlerin satışıyla elde edeceği gelirlerle köylere çok sayıda kitap bağışı yapmayı hedefliyor.

       Gençlik Meclisi üyeleri, KTÜ resim bölümünde okuyan gönüllü öğrenciler, Erasmus kapsamında KTÜ 'de okuyan yabancı öğrencilerin katılacakları ve iki ay sürecek ücretsiz 'Ebru Sanatı' kursunda ortaya çıkan eserler için geniş katılımlı bir sergi düzenlenecek. Sergi sonucu elde edilen gelir ve sağışlarla alınacak kitaplar köylere dağıtılacak. Böylece hem gençlere Ebru Sanatı öğretilecek hem de köylere kitap gönderilecek.

       Trabzon Belediye Gençlik Meclisi Başkanı Muammer Tosun gençlerin Ebru Sanatı'nı öğrenmeleri için Belediye Sosyal Tesisleri'nde yapılacak ve iki ay sürecek kurs düzenlediklerini belirterek, "Gönüllü öğretmenlerin katılımıyla gençlik meclisi üyelerimiz, KTÜ resim bölümü öğrencileri, ve KTÜ de okuyan yabancı öğrencilerin de katılımıyla düzenleyeceğim kurs sonucu ortaya çıkacak eserlerin satışıyla elde edilecek gelirle köylerimize kitap bağışında bulunacağız. Bu projeye destek veren gönüllü öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ile her zaman bizlerin yanında olan Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'na teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Toplam Okunma Sayısı : 1471

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com