Rehber :
   
Özel Eğitim Merkezleri, Anaokulu, Kreşler
Coach English
Özel Nesrin Cirav Anaokulu
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
27.12.2010
Trabzon Vergi Rekortmenleri Ödül Töreni Yapıldı.


Trabzon Vergi Rekortmenleri Ödül Töreni Yapıldı.

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık TTSO’da Düzenlenen Vergi Rekortmenleri Ödül Törenine katılarak dereceye giren iş adamlarına plaket verdi.

 

Ülkemizin hedefi 2023 yılında Cumhuriyetin 100. kuruluş yıl dönümünde dünyada ilk 10 arasına girmek olduğunu belirten Vali Kızıkcık konuşmasını şöyle sürdürdü. “Gerçekten global dünyada ülkelerin cesaret gücünü ifade eden ülkelerin dünya çapında her yönden daha başarılı görünmesinin temin eden en önemli unsur iş adamlarının gerçekleştirdiği yatırımlardır. Bu anlamda sizlerin göstermiş olduğu bu performans sayesinde şu anda ülkemiz ekonomik rekabet anlamında dünyada 17. Avrupa birliğinde 6. büyüklüğe ulaşmıştır” dedi.

 

Bu büyük görevin iş adamlarına ait olduğunu belirten Kızılcık “Bu anlamda sizleri teşvik etmek desteklemek, karşı karşıya kaldığınız problemleri çözmenize yardımcı olmak da devlet olarak bizim görevimizdir. Sizler daha risk alarak yatırımlarınızı yapabilir ve ülke ekonomisine daha fazla katkı sağlayabilirsiniz. Devletimizin son dönemlerde uyguladığı teşvik politikası ve özellikle iş adamlarının önündeki problemleri ortadan kaldırmak için yapmış olduğu çalışmaları çok önemsiyorum. Devletimiz ve sizlerin bu değerli çalışmaları sonucu 2008 yılında finansal kriz olarak başlayan ve daha sonra ekonomik kriz haline dönüşen krizden dünya çapında en az zararla çıkan ülkelerden birisi olduk” dedi.

 

 Bizleri memnun eden bir gelişme de Akçaabat Şinik’te yapımını başlattığımız organize sanayi bölgemizde 60 yatırımcımızın yatırım yapmak üzere bizlere müracaat etmeleri olduğunu belirten Vali Kızılcık “Doğu Karadeniz Bölgesi’nde sanayi olmaz demenin ne kadar yanlış olduğunu sizler yatırımlarımızla gösterdiniz” dedi. Kobi destekli yatırımların önemine de vurgu yapan Vali Kızılcık bundan sonra yatırım yapacak iş adamlarına hitaben “Lütfen yapacağımız yatırım kararlarını Karadeniz’in tüm komşu ülkelerini başta dost ve komşu ülkemiz Rusya olmak üzere İran’ı kale alarak yatırımlarımızı yapmanızı tavsiye ederim” dedi.

 

 Vali Kızılcık vergi birincilerine plaket verip teşekkür etti.

IMG_2673

IMG_2685

IMG_2675

Toplam Okunma Sayısı : 2076

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com