Rehber :
   
Dans Eğitim Merkezleri Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
28.12.2008
Bu proje Trabzon'un çehresini değiştirecek


Trabzon Belediyesinin en büyük yatırımının temeli atıldı.
Bu proje Trabzon'un çehresini değiştirecek.

   

       Tekel eski binasının bulunduğu alanda yapılacak olan Belediye Sarayı ve Atapark İş Merkezi inşaatının temeli atıldı. 60 Trilyonluk yatırımla Trabzon'un en büyük yatırımına imza atan Belediye, Trabzon'u Atatürk alanının yanı sıra ikinci bir cazibe merkezine kavuşturacak.

   

       Belediye Sarayı ve Atapark İşmerkezinin temel atma törenine CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, Belediye Başkanı M. Volkan Canalioğlu, inşaatın yapımını alan VARYAP Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Varlıbaş, eski ve yeni milletvekilleri, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

   

       Temel atma töreninde konuşan CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, bu projenin Trabzon'un yapısını, kimliğini ve dokusunu değiştireceğini belirterek, " Trabzon Belediye Başkanı gece gündüz halkıyla omuz omuza olacak. Trabzon Belediye Başkanı küçüğünün ağabeyi, büyüğünün kardeşi olacak. Trabzon Belediye Başkanı güler yüzlü, sevecen, tarafsız, halkın içinden gelen bir kişi olacak. Trabzon Belediye Başkanı halkını kucaklayacak, gece gündüz halkıyla birlikte omuz omuza olacak. Halkını sevecek, halkı da onu sevecek. İşte bu özelliklere uyan bir Başkanınız var. Oda Volkan Canalioğlu'dur. Trabzon'a gerçekten güzel hizmetler yaptı. Bu hizmetleri devam ettirmek istiyor. Trabzon'da onu istiyor. Hizmetlerinden dolayı kendisine teşekkür ediyor. İnşallah yine birlikte buranın açılışını yaparız"dedi

   

       Trabzon Belediye Başkanı M. Volkan Canalioğlu da konuşmasında, Trabzon'a tarihin en büyük yatırımını yapmanın mutluluğu içinde olduklarını belirterek, "Bugün burada bir tarihe tanıklık yapmak için toplanmış bulunuyoruz. Sayın Genel Başkanımızın bu anlamlı günde bizimle birlikte olmasından büyük mutluluk duyuyorum. Bu binanın belediyeye devredilmesini sağlayan dönemin Devlet Bakanı Sayın Eyüp Aşık ile protokole Belediye adına imza adan dönemin Belediye Başkanı Sayın Niyazi Sürmen'e teşekkür ediyorum. 4 Trilyon liraya alınan bu binanın 3 Trilyon lirasını bizim dönemimizde ödedik. Birlik, beraberlik, sevgi ve hoşgörü ortamında Trabzon'a güzel hizmetler verdik. İşte bu hizmetlerin en önemlisi ve Trabzon tarihinin en büyük yatırımı bu projedir. Bu bir mega projedir. Bu projeyi hayata geçirmenin mutluluğu içindeyiz. Bunu tüm Trabzonlularla birlikte başardık. Bu bina tarihi eser olması nedeniyle gelinen aşamaya kadar uzun bir süreç geçirdik. Bu sürecin uzunluğu bizi asla yıldırmadı. Yılmadık, çalıştık ve başardık.Bu projenin hayata geçmesiyle Trabzon'a ikinci bir cazibe merkezi kazandırmış olacağız. Ayrıca, belediye çalışanları da daha güzel bir ortamda hizmet üreteceklerdir. Trabzon ve Trabzonlu hizmetin en güzeline layıktır anlayışıyla çalışmalarımızı gece gündüz demeden sürdürüyoruz ve sürdürmeye de devam edeceğiz" dedi

   

       VARYAP Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Varlıbaş da konuşmasında, bir Trabzonlu olarak doğduğu ve yaşamının bir bölümünün geçtiği Trabzon'a hizmet etmenin gururunu yaşadığını belirterek, "Bu proje benim için büyük bir fırsattı. Trabzon'un çalışkan ve becerikli Belediye Başkanı Sayın Volkan Canalioğlu'nun yaptırdığı bu proje ihalesine girdik ve kazandık. Bu proje Trabzon'un çehresini değiştirecektir. İnşallah zamanından önce bitirip Trabzon'a güzel bir eser kazandırmış olacağız" şeklinde konuştu.

   

28 Aralık 2008 Pazar
Toplam Okunma Sayısı : 2268

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com