Rehber :
   
Beyaz Eşya ve Elektronik
Araslar Ticaret
Aydın Elektronik
Tekobiz
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
27.12.2010
Trabzon Belediyesi 27 Aralık'ta yeni hizmet binasında hizmet verecek


Belediye yeni adresinde
 


       Trabzon Belediyesi vatandaşlara 27 Aralık Pazartesinden itibaren yeni hizmet binasında hizmet verecek. Birimlerin yeni hizmet binasına taşınma işlemleri tamamlandı. İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ise yeni hizmet binasında yılbaşı itibariyle hizmet vermeye başlayacak.

       Trabzon Belediyesinin İskenderpaşa Mahallesi olan adresi Tekel eski binası yerinde yapılan yeni hizmet binasına taşınmasıyla birlikte Gülbaharhatun Mahallesi olarak değişti. Böylelikle hizmet birimleri tek çatı altında toplanmış oldu.

       Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu yıllardan beri vatandaşlara hizmet vermekte olan Meydan'daki ve şehrin değişik bölgelerindeki hizmet binalarından Atapark'ta eski tekel binası yerinde yapımı tamamlanan yeni hizmet binasına taşınma işlemlerinin tamamlandığını kaydederek, "Yeni hizmet binamız valilik, emniyet, adliye ile aynı bölgede oldu. Dağınık olan belediye birimleri de yeni hizmet binasında bir araya getirilmiş oldu. Bu durum vatandaşlarımıza büyük kolaylık sağladı. 27 Aralık Pazartesi tarihi itibariyle vatandaşlarımıza yeni binamızda hizmet vermeye başlayacağız. Trabzon'a böyle çağdaş ve modern bir belediye binasının kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Yeni hizmet binamızın çalışanlarımıza ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

Toplam Okunma Sayısı : 1812

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com