Rehber :
   
Ev Tekstili ve Halıcılık
Güven Ev Tekstili ve Halıcılık
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
07.01.2011
Dursun Ali Erzincanlı'nın "Şiir ve Sohbet Gecesine" yoğun ilgi vardı


Trabzon'da muhteşem gece
 


       Trabzon Gençlik Hareketi Derneği tarafından düzenlenen Ömer Döngeloğlu ile Dursun Ali Erzincanlı'nın konuk olarak katıldıkları "Şiir ve Sohbet Gecesine" Trabzonlular yoğun ilgi gösterdi. Trabzon Devlet Tiyatrosu Haluk Ongan Sahnesi'nde yapılan etkinliğe Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon Belediyesi Meclis Başkan Vekili Nusret Onur, Trabzon Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Turan ve çok sayıda davetli katıldı. Şiir ve Sohbet gecesi programının açılışında konuşan Trabzon Gençlik Hareket Derneği Başkanı Hakan Usta, Türk Dünyası'nın şiirlerle, destanlarla, gazellerle ve kasidelerle dolu olduğunun altını çizerek böylesine önemli bir sanat ve kültür gecesinde kedilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti.

       Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ise kendilerine böylesine güzel bir şiir ve sohbet ziyafeti veren Ömer Döngeloğlu ve Dursun Ali Erzincanlı ile sanat, kültür ve uygarlık kenti olan Trabzon'da böylesine önemli bir organizasyonu gerçekleştiren Trabzon Gençlik Hareketi Derneği'ne teşekkür etti. Gümrükçüoğlu, "Önemli iki üstadımız gerek televizyonlarda gerekse ülkemizin değişik yerlerinde yaptıkları sohbet ve şiir programlarıyla Allah'ı ve Peygamberimizi anlatıyorlar. Müslümanların nasıl olması ve nasıl yaşaması gerektiğin anlatıyorlar. Bu akşam şiirleriyle sohbetleriyle bizlere çok güzel bir gece yaşatan değerli hocalarımıza Trabzon halkı adına şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu.

       Şiir ve Sohbet Gecesi sonunda Başkan Gümrükçüoğlu Ömer Döngel ve Dursun Ali Erzincanlı'ya çeşitli hediyeler vererek katılarından dolayı teşekkür etti.

Toplam Okunma Sayısı : 1807

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com