Rehber :
   
İletişim
Raykom İletişim
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
27.12.2008
Başkan Canalioğlu 10. ödülünü aldı.


Başkan Canalioğlu 10. ödülünü aldı.

   

       Trabzon Belediye Başkan M. Volkan Canalioğlu, 4.5 yıllık süre içerisinde 10 kez yılın belediye başkanı seçildi.

       Son olarak Genel Merkezi Ankara'da bulunan Tüm Anadolu Çalışan ve Emekliler Birliğince bu yıl 3.sü düzenlenen 2008 Başarı Hizmet Ödülleri yarışmasında Trabzon belediye Başkanı M. Volkan Canalioğlu'na, yaptığı başarılı çalışmalar ve kentte başlattığı raylı sistem ve tramvay çalışmaları nedeniyle yılın belediye başkanı ödülü verildi.

       Ankara Hiltonsa Otelde düzenlenen törenin açılış konuşmasını yapan TAÇED Genel Başkanı Hacı Kayaer, "Doğru işler yapan insanları ödüllendirmekten mutluluk duyuyoruz. Herkes bu ülke için başarılı hizmetler yapıyor. Başarılı hizmetler ise ödüllendirilmelidir" dedi.

       Gecede Bakanlar, milletvekilleri, Valiler, Belediye Başkanları, sanat, spor, iş dünyası, siyaset ve sivil tolum örgütlerinden toplam 60 kişiye plaketleri verildi. Trabzon Belediye Başkanı M. Volkan Canalioğlu'na ödülünü Antalya Milletvekili Osman Kaptan verdi. Ödülü alan Başkan Canalioğlu, kısa bir teşekkür konuşması yaparak, "Bu ödülü ben Trabzon halkı adına alıyorum. Bizim işimiz, kente yatırım, insana yatırımdır. 4.5 yıl içerisinde Trabzon'un çehresini değiştirdik. Bu hizmetleri birlikte verdiğimiz, gece gündüz kent için çalışan mesai arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum" diye konuştu.

27 Aralık 2008 Cumartesi

z

Toplam Okunma Sayısı : 1925

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com