Rehber :
   
Kitap & Kırtasiye
Ant Kitap Kırtasiye
Nokta Kitabevi
Karaoğlu Kırtasiye
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
17.01.2011
Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu'ndan öğrencilere destek


Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu'ndan öğrencilere destek
 


       Akçaabat Teknik ve Çok Programlı Lise öğrencileri tarafından kurulan Öğrenci Meclis üyeleri Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nu ziyaret etti. Okul Müdürü Baki Muşmul, müdür yardımcıları ve öğrencileri makamında kabul eden Başkan Gümrükçüoğlu belediye olarak gençlerin yapakları her türlü kültürel ve sosyal faaliyetlere destek verme gayreti içerisinde olduklarını söyledi.

       Öğrenci melisi üyeleri okullarında kurdukları öğrenci meclisi ile öğrencilerin kültürel ve sosyal faaliyetler gerçekleştirdiklerini kaydederek, Gümrükçüoğlu'ndan yapacakları faaliyetlerde kendilerine araç desteğinde bulunmaların isteğinde bulundu.

       Başkan Gümürçküoğlu geleceğin teminatı olan gençlere her zaman destek verme gayreti içerisinde olduklarını ifade ederek, " Gençlere önem veriyoruz. Bu anlamda gençlerin kültürel, sosyal, sanatsal ve sportif etkinliklere katılmaları amacıyla Trabzon Belediye Gençlik meclisini kurduk. Gençlerimizi güzel etkinliklere imza atıyorlar. Okulunuzda kurduğunuz öğrenci meclisi dolayısıyla sizleri tebrik ediyorum ve güzel faaliyetler gerçekleşti inanıyorum. Sizlere destek veren idareci ve öğretmenlerinize de tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

       Okul Müdürü Baki Muşmul ise okulunda eğitim ve öğretimlerini sürdüren öğrencilerin kurduğu öğrenci meclisine her türlü desteği vermenin gayreti içerisinde olduklarını kaydederek, "Öğrenci meclisi üyeleriyle birlikte kamu kurum kuruluşları ile sivil toplum kuruşlarına zaman zaman ziyaretlerde bulunuyoruz. Bu çerçevede ziyaret ettiğimiz Başkan Gmrükçüoğlu'nun öğrencilerimizin yapacakları sosyal ve kültürel faaliyetlere destek sözü öğrencileri olduğu gibi bizleri de mutlu etti. Kendisine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

       Ziyarette Başkan Gümrükçüoğlu öğretmen ve öğrencilere çeşitli hediyeler vererek çalışmalarında başarılar diledi.

Toplam Okunma Sayısı : 1435

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com