Rehber :
   
Medikal
Numune Medikal
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
20.01.2011
İşte Amerika'da Türkiye'yi tanıtacak afişler...


Türkiye’nin Amerika’daki tanıtımını, Rusya, Ukrayna ve CIS ülkelerinin (Türkmenistan, Kazakistan, Kırgızistan, Gürcistan, Özbekistan, Azerbaycan) tanıtımını da yapan, Iconicus ajansı yapacak.

 
Iconicus Ajansı tarafından yapılan Turizm Guncel'e yapılan açıklamada, Amerika pazarının finansal olarak Avrupa pazarının yarısı kadar dahi olmamasına rağmen  prestij olarak önemli bir ülke olduğuna dikkat çekildi.
 
Açıklamada, “Yıllardır Amerikan pazarında verilecek mesajların potansiyel ziyaretçilerin demografisi ile uygunluğu konusunda hatalar yapıldığını gördük. Bu yıl kültür ataşeliğimizde yeni göreve başlayan Ebru Ejder ile birlikte uyumlu bir başlangıç yaptık. Kendisinin daha önceki yıllarda New York ofisinde çalışmış olması  pazarı ve ihtiyaçlarını bilmesi acısından bizler için büyük bir artı. Su anda medya alim planlarımızı tamamlıyoruz” denildi. 
 
Ajansların bütçeleri de belli oldu. Her yıl olduğu gibi bu yıl da en büyük pay 27 milyon dolar  ile Avrupa ülkelerindeki tanıtım faaliyetlerini yürütecek olan DDF ajansa giderken, onu 12 milyon dolar ile Amerika, Rusya, Ukrayna ve CIS ülkelerindeki tanıtımları gerçekleştirecek olan Iconicus takip etti. 4 milyon 200 bin dolar tanıtım ödeneğiyle Medium Rare üçüncü sırada yer alırken, 3 milyon 250 bin dolar da Global Raytur’a gitti.

İşte Amerika’da Türkiye’yi tanıtacak afişlerden bazıları

Toplam Okunma Sayısı : 2170

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com