Rehber :
   
Lokanta
Üstad Yemek ve Kebap Salonu
Şahane Yemek ve Kebap Salonu
Çınar Lokantası
Güloğlu Baklava & Kebap
Özdemir Kasabı
Akçaabatlılar Köfte & Balık
Kıbrıs Lokantası
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
27.12.2008
Öğrencilerimizin yanındayız


Canalioğlu, KTÜ'lü öğrencilerin sorunlarını dinledi
"Öğrencilerimizin yanındayız"


       Trabzon Belediye Başkanı M.Volkan Canalioğlu, Karadeniz Teknik Üniversitesi ile her alanda işbirliği yaptıklarını belirterek, "Belediye olarak öğrencilerimizle sık sık bir araya gelerek onların sorunlarını dinliyor, kent-Üniversite kaynaşmasını sağlıyoruz" dedi

       Başkan Canalioğlu, KTÜ'lü öğrenciler ile Kalkınma Mahallesindeki Gençlik Merkezinde bir araya geldi. Öğrencilerin sorunlarını dinleyen Başkan M. Volkan Canalioğlu, "Kent yararına olan birçok konuda Üniversitemiz ile bilimsel çalışmalar yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz. Üniversitemiz öğrenciler tarafından çok tercih edilen bir konumdadır. Burada Trabzon kentinin de önemi büyüktür. Belediye olarak öğrencilerin karşılaşabileceği sorunları en aza indirmek için çalışıyoruz. Öğrencilerimizden gelen görüş ve öneriler doğrultusunda otobüs seferlerinde yeni düzenlemeler yaptık. Bu düzenlemeler ile ulaşım sorununu büyük ölçüde giderdik. Üniversite öğrencilerinin dinlenebileceği, gezebileceği ve ders çalışabileceği gibi mekanlar da yaparak hizmete açtık. Şu anda görünen en önemli sorun yurt sorunudur. Bu konuda da çalışmalarımız var. Önümüzdeki dönemde 200 kişilik kız öğrenci yurdu yapmayı hedefliyoruz. Ayrıca, özel yurtların açılması için de iş adamlarımızı teşvik edeceğiz. Belediye olarak her zaman öğrencilerimizin yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz"dedi. Öğrenciler de Başkan Canalioğlu'na teşekkür ederek, Trabzon'da okumaktan mutlu olduklarını söyledi.

       Başkan Canalioğlu, öğrencilere tek tek söz vererek sorun ve önerilerini dinledi ve çözümü için gerekeni yapacağını söyledi.

27 Aralık 2008 Cumartesi
Toplam Okunma Sayısı : 1884

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com