Rehber :
   
Danışmanlık Hizmetleri
Trabzon Marka Patent Ofisi
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
31.01.2011
Vali Yardımcısı Ece ''Çocuklarımızı Anlamaya Çalışalım''


Vali Yardımcısı Ece “Çocuklarımızı Anlamaya Çalışalım”

Trabzon Vali Yardımcı Hüseyin Ece, 2010–2011 Eğitim ve Öğretim yılı, yarıyıl tatili münasebetiyle düzenlenen karne törenine katıldı.

Yaklaşık 160 bin öğrencinin karne aldığı yarıyıl tatilinde Vali Yardımcısı Ece, İl Milli Eğitim Müdürü Selim Yavuz Sandıkçı ve beraberindeki heyet ile Ali Kemal Aktürk İlköğretim Okulu’nda karne dağıtım törenine katıldı.

Gençlerin çocukluklarını yaşayamadan büyüdüklerini dile getiren Vali Yardımcısı Ece, ailelerin çocuklarına daha anlayışlı davranması gerektiğini ifade etti.

Yoğun bir dönemin geride kaldığını ifade eden Vali Yardımcısı Ece, “Öğrencilerimiz yarıyıl tatiline giriyor. Bu öğrencilerimizin aileleri ve idarecilerimiz yoğun bir dönem geçirdiler. Artık onlar için bir dinlenme dönemi başladı. Karneler öğrencilerimizin performansları ile ilgili notlar içeriyor. Anne ve babaların karneleri gereğinden fazla ciddiye almamaları gerekiyor. Öğrencilerimize bu tatil döneminde karnelerinden dolayı fazla reaksiyon gösterilmemesi gerekir” şeklinde konuştu.

Amaçlarının çocukları, içinde yaşadıkları topluma karşı duyarlı birer birey olarak yetiştirmek olduğunu belirten Vali Yardımcısı Ece, “Çocuklarımızı iyi anlamaya çalışalım. Günümüzün çocukları gerçekten çok zor çocukluk yaşıyorlar, belki de yaşayamıyorlar.  Bende bu devreleri yaşayan bir insanım. Sabahın köründe çocuklarımız kalkıyor, servislere biniyorlar. Daha çocukluklarını yaşayamadan büyüyorlar. Daha anlayışlı olmamız lazım. Bizim asıl hedefimiz kendilerine karşı, ailelerine karşı, topluma karşı ve milletine karşı olan sorumluluklarını bilen bir nesil yetiştirmektir. Herkes kendi yeteneği ölçüsünde bir şeyler başarabilir. Onlara kaldıramayacakları yükleri yüklemememiz gerekiyor. Çocuklarımıza neyi nerede arayacaklarını öğrettiğimizde işte o zaman mesafe kat etmiş oluruz” ifadelerine yer verdi.

Daha sonra sınıfları gezen ve öğrencilere karne veren Vali Yardımcısı Ece, öğrencilere çikolata dağıtarak bir süre onlarla sohbet etti.

Özel eğitim sınıfını da gezen Vali Yardımcısı Ece, sınıfa provizyon cihazı ve bilgisayar alınması talimatını verdi.

  

Toplam Okunma Sayısı : 2116

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com