Rehber :
   
Danışmanlık Hizmetleri
Trabzon Marka Patent Ofisi
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
31.01.2011
Trabzon Belediyesinde Bordo Mavi Masa hizmete başladı.


Bordo Mavi Masa hizmete başladı.
 


       Başkan Gümrükçüoğlu: "Bir vaadimizi daha yerine getirmenin huzuru içerisindeyim."

       Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, seçim öncesi vaat ettiği 61 Proje'sinden bir tanesini daha hayata geçirdi.

       Belediyenin yeni hizmet binasına taşınması ile birlikte "61 Proje" içerisinde bulunan "Bordo Mavi Masa" hayata geçti. Artık Trabzon Belediyesi'ne gelen vatandaşlar "Bordo Mavi Masa" aracılığı ile işlemlerini kolayca yapabilecekler.

       Konu ile ilgili bir açıklama yapan Başkan Gümrükçüoğlu, Trabzon halkının belediyecilik hizmetlerinden daha rahat faydalanması amacı ile böyle bir hizmeti başlattıklarını belirterek, "Artık belediyemize gelen vatandaşlar Bordo Mavi Masa'mız sayesinde işlemlerini daha rahat halledebilecek. Çok yakın bir zaman sonra, vatandaşımızın başvurusu alınacak, başvuru sonuçlanınca kendisine haber verilecek. Böylece vatandaşlarımız belediyede saatlerce beklemekten kurtulacak. Hayata geçirdiğimiz bu projemizde bizim seçim öncesinde vaat ettiğimiz 61 projemin içinde bulunuyordu. Biz göreve geldiğimiz günden beri 61 proje ile yetinmeyip projelerimizin sayısını artırdık. Tüm bu çalışmalarımızın her şeyin en güzeline, en iyisine layık olan Trabzon halkı içindir." şeklinde konuştu.

Toplam Okunma Sayısı : 1860

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com