Rehber :
   
Beyaz Eşya ve Elektronik
Araslar Ticaret
Aydın Elektronik
Tekobiz
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
23.12.2008
Kültürel ve sanatsal faaliyetlerin yanındayız


Başkan Canalioğlu,
"Kültürel ve sanatsal faaliyetlerin yanındayız"

   

       Belediye Başkanı M. Volkan Canalioğlu, Trabzon'un bir kültür ve sanat kenti olduğunu belirterek, "Belediye olarak her zaman kültür ve sanatın yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz"dedi.

       Yeni kurulan Trabzon Sanat Atölyesi çalışanları Belediye Başkanı M. Volkan Canalioğlu'nu makamında ziyaret ettiler.

       Başkan Canalioğlu, "Belediye olarak kültürel ve sanatsal faaliyetlere her zaman destek veriyoruz. Çünkü biliyoruz ki Trabzon'un kimliğinde sanat ve kültür vardır. Trabzon insanı sanatla kültürle yoğrulmuştur. Bu gençlerimizin yüzündeki ifade beni gerçekten mutlu etti. Biz de sizlerin yapacak olduğu her türlü sanatsal faaliyetlere destek vermeye devam edeceğiz. Her kentin kimlikleri vardır. Bu kimlikler sanat insanlarıdır, bilim insanlarıdır, spor insanlarıdır. Biz bunları gelecek kuşaklara aktarmak görevindeyiz. Bunu yapmak bizleri de mutlu edecektir. Kentin kültür ve sanatına katkı sağlayacağına inandığım bu genç arkadaşlarıma tekrar başarılar diliyorum"dedi.

       Trabzon Sanat Atölyesi çalışanları adına konuşan Hüseyin Kör de Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu'na teşekkür ederek, "Sayın başkanımız yaptığı çalışmalarla kentin kültür ve sosyal yaşantısına çok önemli katkılar sağlamaktadır. Son yıllarda ülkemizdeki sosyal ve siyasal gelişmelerin de etkisiyle şehrimizde kültür ve sanatın gündemden düştüğünü, Trabzon'un kimliğine ve dokusuna uymayan konularla gündeme geldiğini üzülerek gördük. Bu durum bizi kültür ve sanat adına çalışmalar yapmaya yönetmiştir. Bizi her konuda destekleyerek onurlandıran Sayın Belediye Başkanımız Volkan Canalioğlu'na teşekkür ediyoruz" dedi.

23 Aralık 2008 Salı
Toplam Okunma Sayısı : 2178

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com