Rehber :
   
Medikal
Numune Medikal
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
09.02.2011
Filistin Büyükelçisinden Trabzon Belediyesine ziyaret...


Filistin Büyükelçisinden belediyeye ziyaret
 


       Başkan Gümrükçüoğlu, "Bağımsızlık ve hürriyet mücadelesinde Filistinlilerin yanındayız."

       Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Filistin Ankara Büyükelçisi Nebil Maruf'un belediyeyi ziyaretinde yaptığı konuşmada, millet olarak bağımsızlık ve hürriyet mücadelesi veren Filistin halkının yanında olduklarını ve desteklerini bundan sonra da devam edeceğini belirtti.

       Kızılay Genel Başkanı Tekin Küçükali ile birlikte Başkan Gümrükçüoğlu'nu ziyaret eden Maruf, Türkiye ile Filistin ilişkilerinin çok güçlü olduğunu ifade ederek, Filistin halkına verdikleri destek ve yardımlarından dolayı Türk halkına teşekkür etti.

       Maruf, "Türk halkı, Türk hükümeti, her zor zamanımızda gerek maddi gerekse siyasi, yardımlarla yanımızda oldu. Bunun için hükümete ve Türk Kızılayı'na teşekkür ediyorum" dedi.

       Maddi ve siyasi yardımların yanı sıra, Türk halkının manevi desteğinin de her zaman yanlarında olduğunu bildiklerini kaydeden Maruf, Orta Doğu'da siyasi durumun çok kötü olduğunu, Filistin ile İsrail arasında barış konusunda yeni bir gelişmenin olmadığını da sözlerine ekledi.

       Filistin Halkının bağımsızlık ve hürriyetine kavuşacağı günleri mutlaka yaşayacaklarına inandığını belirten Başkan Gümrükçüoğlu, " Allah'ın izni ile İsrail zulmü son bulacaktır. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın da ifade ettiği gibi Türk milleti her zaman mazlumların yanında zulümlerin karşısında olmuştur. Bütün gücümüzle Filistinli kardeşlerimizin yanındayız" ifadelerini kullandı.

       Gümrükçüoğlu ayrıca Filistin de ve dünyanın değişik ülkelerinde yardıma muhtaç kişilere yardım elini uzatan Türk Kızılayı'na ve Genel Başkan Tekin Küçükali'ye teşekkür etti.

       Başkan Gümrükçüoğlu ziyaretin anısına Büyükelçi Maruf'a kemençe hediye ederken Büyükelçi Maruf da Başkan Gümrükçüoğlu'na üzerinde Mescidi Aksa'nın kabartma resmi bulunan plaket verdi.

Toplam Okunma Sayısı : 1433

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com