Rehber :
   
Spor Merkezleri
Tode Spor Merkezi
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
09.02.2011
Trabzon Valisi Kızılcık 'Kızılay Ülkemizin Yüz Akıdır'...


Vali Kızılcık ‘Kızılay Ülkemizin Yüz Akıdır’

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Türk Kızılayı’nın 2010 yılı kurban bağışı kampanyasına katkı verenlere düzenlenen plaket törenine katıldı.

Programa Vali Kızılcık’ın yanı sıra Kızılay Genel Başkanı Tekin Küçükali, Filistin Ankara Büyükelçisi Nebil Maruf, Bosna Hersek Büyükelçiliği Müsteşarı Dr. Sabit Subasic ve çok sayıda davetli katıldı.

            Sivil toplum kuruluşlarının sosyal sorumluluk kapsamında önemli çalışmalar yaptığını kaydeden Vali Kızılcık, “Sivil toplum kuruluşu anlayışı bizim medeniyetimizin temel taşlarından birisidir. Türk toplumu olarak biz ‘komşusu açken tok yatan bizden değildir’ düsturundan hareket eden bir toplumuz. Sivil toplum kuruluşları toplumda dezavantajlı kesimlerin geleceğe daha mutlu ve daha ümitkar bakabilmeleri açısından önemli bir fonksiyon görüyor. Modern dünyamızda devlet ve özel şirketlerin sosyal sorumluluğa çok büyük önem verdiğini görmekteyiz” şeklinde konuştu.

            Kurban bağışlarının yarısının bu senede dost ve kardeş ülke Pakistan’a bağışlanacağının altını çizen Kızılay Genel Başkanı Küçükali ise, “Kızılay olarak biz yardımın büyüğü ve küçüğü olmayacağını düşünüyoruz. Dost ve kardeş ülke Pakistan’ın tüm acılarını paylaşıyoruz. Bu senede bağışlanan kurbanın yarısını Pakistan’a göndereceğiz” dedi.

            Filistin Ankara Büyükelçisi Nebil Maruf da, yaptığı konuşmada siyasi ve ekonomik olarak kendilerine destek olan Türkiye’ye teşekkür etti.

            Konuşmaların ardından Kızılay’a destek verenlere plaket verildi.

Toplam Okunma Sayısı : 1791

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com