Rehber :
   
Şekerleme ve Şeker Ürünleri
Karabekir Şekerleme
Celaloğlu Arzu Helva
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
11.02.2011
Dünyanın en büyük 6. Turizm Fuarı İstanbul'da kapılarını açtı


Türk turizmin ‘Potansiyometresi’ kabul edilen EMITT, 10–13 Şubat tarihleri arasında TÜYAP Beylikdüzü'nde kapılarını 15. kez ziyaretçilere açtı.

Turizm profesyonellerinin uluslararası buluşma platformu Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) bugün Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günayve konuk ülke Yemen Turizm Bakan Yardımcısı Omar Babelgeith tarafından açıldı.

 

Fuarın açılışında bakanın yanı sıra İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, TUROFED Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Barut, Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Gür, Ekin Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Halim Bulutoğlu, ITE Group İcra Kurulu Başkanı Russell Taylor ve Ekin Fuarcılık Genel Müdürü Hacer Aydın konuşma yapacak.

Dünyanın dört bir yanından gelen turizm profesyonellerini bir araya getirerek profesyonel bağlantılar geliştirmeleri ve işbirlikleri kurmaları için fırsatlar yaratan EMITT tatilcilere de binlerce tatil seçeneği ve uygun fırsatlar sunuyor. Bu yıl 10 salonda toplam 65 bin metrekarede gerçekleşecek olan EMITT Fuarı'nda folklor dans gösterilerinden yöresel yemek ikramlarına birbirinden renkli etkinlikler, sürpriz çekilişler, fırsatlar ziyaretçileri bekliyor.

60 ülkeden 4000 uluslararası katılımcı EMITT'te!
EMITT'e bu yıl ABD, Abu Dabi, Adigey Cumhuriyeti, Almanya, Arjantin, Azerbaycan, Bahreyn, Birleşik Arap Emirlikleri, Brezilya, Bulgaristan, Çek Cumhuriyeti, Dominik Cumhuriyeti, Dubai - Birleşik Arap Emirlikleri, Ekvator, Ermenistan, Etiyopya, Fas, Filistin, Fransa, Güney Afrika, Gürcistan-Acaristan-Batum, Hırvatistan- Dubrovnik, Hırvatistan- Zagreb, Hindistan, İngiltere, İran, İtalya, Japonya, Kamboçya, Karadağ, Kırım,
KKTC, Kenya, Kore, Kosova, Kuveyt, Küba, Laos, Letonya, Libya, Lübnan, Makedonya, Maldivler, Meksika, Mısır, Özbekistan, Pataya – Tayland, Peru, Rusya, Senegal, Singapur, Slovenya, Sudan, Suriye, Şili, Tanzanya, Tataristan- Rusya Federasyonu, Tayland, Tunus, Ukrayna, Ürdün, Vietnam, Yemen ve Yunanistan olmak üzere dünyanın dört bir yanından toplam 60 ülke katılacak.

EMITT'e ulaşım çok kolay!
Uluslararası arenada adını duyurmak isteyen ülkelere, illere ve beldelere eşsiz bir tanıtım fırsatı sunan EMITT Fuarı, ziyaretçilerine ulaşım kolaylığı da sağlıyor. EMITT ziyaretçileri İstanbul'un her yerinden Metrobüs, otobüs ve metro kullanarak Avcılar'a geldikleri takdirde
İETT'nin Avcılar-TÜYAP arasında düzenlediği EMITT'e ring seferlerinden yararlanabiliyorlar. Mecidiyeköy–Avcılar Metrobüs hattıyla ve Avcılar son duraktan fuar alanına giden otobüslerle 50 dakikada varılabilen EMITT Fuarı, İstanbul'dan dünyaya açılan bir kapı niteliği taşıyor. EMITT Fuarı'nın ulaşım detayları şöyle: Haberler.Com  

 

ALTİD Başkanı Güner
Fuara katılacak olan Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkanı Gülçin Güner, fuarın ilk iki gününün turizm profesyonellerine, son iki gününün de halka açık olacağını belirtti.

 

EMITT'e Alanya olarak önceki yıllarda olduğu gibi 80 metrekarelik özel bir stant ile katılmaktayız. Alanya olarak, Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) çatısı altında ALTİD ve Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) desteği ile katılacağımız fuarda stantımızda tanıtıcı dökümanların yanı sıra Alanya’ya özgü ipek dokuma ürünleri ile süs kabakları sergilenecek, aynı zamanda dokuma ve süs kabağı yapım işlemi de uygulamalı yer alacaktır. ALTAV, ALTSO ve ALTİD yönetim kurulu başkanlarının da katılacağı fuarda geçen yıllarda olduğu gibi turizm okuyan iki öğrenci de standımızda bizzat görev alıp, diğer öğrencilerin günübirlik organizasyona katılımı ve fuarı görmeleri de temin edilecektir" dedi.

 

Kaynak: tourexpi.com

Toplam Okunma Sayısı : 1737

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com