Rehber :
   
Eczaneler
Ediz Eczanesi
Ongan Eczanesi
Akar Eczanesi
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
14.02.2011
MÜSİAD'tan Gümrükçüoğlu'nu makamında ziyaret etti...


MÜSİAD'tan Belediyeye ziyaret
 


       Müstakil İşadamları Derneği Trabzon Şube Başkanı Hanefi Mahitapoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nu makamında ziyaret etti.

       MÜSİAD başkan ve yönetim kurulu üyelerinde yeni görevlerinde başarılar dileyen Başkan Gümrükçüoğlu MÜSİAD'ın ülkenin gelişmesinde çok büyük özverileri ve gayretleri olan bir kuruluş olduğunu belirterek," MÜSİAD Trabzon Şubesi de şehrimizin gelişmesi ve kalkınması için önemli projeler geliştiriyor. Bu bakımdan arkadaşlarımızın yeni dönemde de şehrimize, insanlarımızın iş hayatına çok büyük katkıları olacağına eminim. Trabzon'un, bölgenin, ülkenin insanlığın gelişmesine katkılarının bundan sonra da artarak devam edeceğine inanıyorum. Yeni çalışma döneminiz de başarılarınızın devamını diliyorum"

       MÜSİD Trabzon Şube Başkanı Hanefi Mahitapoğlu Trabzon'un gelişmesi ve kalkınması için yapılacak projelere destek vermeye hazır olduklarını belirterek, "MÜSİAD olarak yapacağımız yeni yatırımlarla Trabzon'da istihdamın artırılmasına katkı sunmaya bundan sonra da gayret göstereceğiz. 3 bin 500 istihdam hacmini daha da yukarılara çıkarmayı amaçlıyoruz. Başkanımızın, belediye başkanlığı seçimine girerken slogan haline getirdiği "İstihdamı Arttırma Projesine" katkı sağlamaya çalışacağız. Derneğimizin genel konseptine baktığımızda Türkiye çapında önemli hizmetlere imza atan bir kuruluş. Biz de Trabzon şubesi olarak bu projelere destek vermeye gayret edeceğiz. Amacımız şehirde ki ticaret alanlarını arttırmak, ticareti cazip hale getirmek, şehrimizin yaşanabilir bir kent olması noktasında istihdam alanları açarak insanımıza katkı sağlamaktır" diye konuştu.

       Ziyarette Başkan Mahitapoğlu, Gümrükçüoğlu'na dernekleri tarafından yayımlanan kitaplar hediye etti.

Toplam Okunma Sayısı : 1327

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com