Rehber :
   
Lokanta
Üstad Yemek ve Kebap Salonu
Şahane Yemek ve Kebap Salonu
Çınar Lokantası
Güloğlu Baklava & Kebap
Özdemir Kasabı
Akçaabatlılar Köfte & Balık
Kıbrıs Lokantası
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
14.02.2011
Bakan Eroğlu'ndan, Başkan Gümrükçüoğlu'na ziyaret...


Bakan Eroğlu'ndan, Başkan Gümrükçüoğlu'na ziyaret
 


       "Doğu Karadeniz Bölgesi Heyelan ve Taşkınları Sempozyumu için Trabzon'a gelen Çevre ve Orman Bakanı Prof Dr. Veysel Eroğlu, Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nu makamında ziyaret etti.

       Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, Bakan Eroğlu'nun her zaman desteklerini gördüklerini ifade ederek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

       Bakan Eroğlu Trabzon'u geleceğe taşımak için belediye ile birçok ortak çalışmaya imza attıklarını hatırlatarak, "Atasu Barajı'nı planlanandan önce bitirdik. Baraj su tutmaya başladı. Trabzon'un içme suyu sorunu kökünden halledildi" ifadelerini kullandı.

       Trabzon Belediyesi ile birlikte yürüttükleri Zağnos ve Tabakhane derelerinin ıslah edilmesi projelerinin yapım çalışmalarının bitme aşamasına geldiğini ifade eden Eroğlu, Zağnos ve Tabakhane Vadilerinde devam etmekte olan kentsel dönüşüm projelerinin tamamlanmasıyla Trabzon'un çehresinin değişeceğini söyledi. Eroğlu, Değirmendere ıslah çalışmasının da devam ettiğini sözlerine ekledi.

       Derin deşarj ana kolektörlerini yeniden faaliyete geçirildiğini de hatırlatan Eroğlu, "Trabzon'da artık kanalizasyon suları denize akmıyor" dedi.

       Başkan Gümrükçüoğlu'nun tuttuğunu koparan bir belediye başkanı olarak Trabzon için sürekli proje geliştirdiğini ifade eden Eroğlu, Trabzon'un Büyükşehir yapılması için gerekli çalışmaların sürdürüldüğünü ifade etti.

       Trabzon'u gelecek kuşaklara en iyi şekilde devretmek için geliştirdikleri projelere destek veren Bakan Eroğlu'na Trabzon halkı adına şükranlarını sunan Başkan Gümrükçüoğlu, "Bakanımız, Atasu Barajının bitirilmesi, Zağnos, Tabakhane, Değirmendere derelerinin ıslahı, Deniz Deşarj Kolektörlerinin yeniden devreye sokulması, sahilin ağaçlandırılması projelerinde bizlerin yanında oldu. Hükümetimizle birlik ve beraberlik içerisinde Trabzon'a en iyi hizmeti vermenin gayreti içerisindeyiz" ifadelerin kullandı.

       Başkan Gümrükçüoğlu ziyaretin anısına Bakan Eroğlu'na telkari işlemeli meyvelik hediye etti.

Toplam Okunma Sayısı : 1383

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com