Rehber :
   
Basın Kuruluşları
Kuzey TV
Aktif Radyo
Taka Gazetesi
İlk Haber Gazetesi
Kuzey Ekspres
Trabzon Tv
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
14.02.2011
Eski ve yeni meclis üyeleri TTSO yemeğinde bir arada oldu.


Trabzon’un en büyük sivil toplum örgütü Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) meclisi dün akşam Süleyman Restoranda düzenlenen yemekte bir araya geldi.  Bir önceki meclis toplantısında alınan karar gereği gerçekleşen organizasyona Türkiye Odalar ve Barsalar Birliği Başkanı M.RifatHisarcıklıoğlu ’da katıldı.

TTSO Meclis Başkanı Ali Osman Ulusoy, Yönetim Kurulu Başkanı M.Suat Hacısalihoğlu’nun ev sahipliğinde yapılan organizasyona, Rize ‘de vergi ödül törenine katılmak üzere bölgemize gelen TOBB Başkanı M.RifatHisarcıklıoğlu ve beraberindeki heyette katıldı.

Bir önceki dönem meclis üyeleri ve geçmiş dönemdeki oda başkanlarının da davetli olduğu geceye KTÜ Rektörü Prof.Dr. İbrahim Özen, Trabzon Emniyet Müdürü Feridun Boz ve Gaziantep Gümrük ve Muhafaza Başmüdürlüğü’ne tayin olan Başmüdür Fikret Erol’da katıldı.

TOBB Başkanı M.RifatHisarcıklıoğlu, TTSO Meclis üyeleri ile bir akşam yemeğinde bir arada olduktan sonra özel uçağı ile Ankara’ya hareket etti.  TTSO gecesinden ayrılmadan önce, TTSO Meclis Başkanı Ali Osman Ulusoy ve oda meclis üyesi ve fındık sektörünün duayeni iş adamı Kenan Oltan ile anı fotoğrafı çektirildi. Süleyman Restoran’ın ön bölümünde de TTSO Meclis Başkanlık ve Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte objektiflere poz verildi. TTSO Meclis Başkan yardımcısı Mehmet Çelik, TOBB Danışmanı M.Şadan Eren, TTSO Yönetim Kurulu Başkanı M.Suat Hacısalihoğlu, Başkan Yardımcısı Coşkun Kahraman, Yönetim kurulu Üyeleri, İsmail Öztürk,  Murat İskender, Tolga Avcı, Mustafa Albayrak, Meclis Üyesi Süleyman Hacısalihoğlu, Eski Meclis üyesi Kenan Bıyık fotoğrafta yeraldı.

M.RifatHisarcıklıoğlu’nun havaalanından uğurlanmasından sonra gece devam edildi. TTSO’nun meclis üyelerinin organizasyonunda sahne alan sanatçı Salim Önder ve saz arkadaşları, Türk sanat müziğinin seçkin eserleri ile geceyi renklendirdi.

Sanatçı Salim Önder, Trabzon’un demiryoluna kavuşması, Trabzonspor’un şampiyonluk kazanmasını ve bölgenin daha fazla zenginleşmesini temenni ederek iş adamlarına başarılar dileğinde bulundu.

 
 
 

Toplam Okunma Sayısı : 1735

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com