Rehber :
   
Gıda Firmaları & Ürünleri
Kahvaltı Dünyası
Bakkalım A.Ş
Fanus Organik Bal
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
14.02.2011
Şenol hoca zor da olsa kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.


Teknik Direktörümüz Şenol Güneş, rahat bir maçı zora soktuklarını ancak zor da olsa kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Ligin ikinci yarısında iyi futbol oynamasına rağmen kazanamayan iki takımın karşı karşıya geldiğini belirten Güneş, "Hem Sivasspor için hem de bizim için zor maçtı. Sivasspor'un sahasında oynaması nedeniyle daha baskılı ve arzulu oynayacağını biliyorduk, biz de aynı şekilde istekliydik. Golü erken bulamamız nedeniyle avantajlı duruma geçtik. Bunu da uzun süre koruduk. Çok pozisyon bulduk. Maçın geneline baktığımızda oyun ve skor üstünlüğü bizdeydi. Ama daha farklı kazanabileceğimiz bir maçı puan kaybıyla da bitirebilirdik” dedi.

 

Güneş, “İzleyenler için çok güzel ve heyecanlı bir maç oldu. Aynı zamanda bizim için sıkıntılı bir maç oldu. Bu maçta oyunumuzun karşılığı daha kolay bir maç olmalıydı. Ben Sivasspor'u isteğinden dolayı tebrik ediyorum. Sivasspor'un ligi daha üst sıralarda bitireceğine inanıyorum. Bursa ve Galatasaray maçında da iyi futbol oynadılar" diye konuştu.

 

Ligin ikinci yarısında ilk kez 3 puan aldıklarını da kaydeden Güneş, "Moral açısından çok iyi oldu. Tüm bunlara rağmen maçı zor kazanmamız ise bizim eksiğimiz. Hakemlerle ilgili açıklama yapmak istemiyorum. Çünkü bu şekilde hiçbir yere varamıyoruz" dedi.


 

Toplam Okunma Sayısı : 1436

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com