Rehber :
   
Oto Kuaför ve Halı Yıkama Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
16.02.2011
Başkan Topaloğlu, "Gümrükçüoğlu; sahip olduğu vizyonla...


HAS Parti'den belediyeye ziyaret
 


       Başkan Topaloğlu, "Gümrükçüoğlu; sahip olduğu vizyonla Trabzon'da hayırlı hizmetlere imza atıyor"

       Halkın Sesi Partisi (HAS Parti) Trabzon İl Başkanı Ömer Topaloğlu ve yönetim kurulu üyeleri Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nu ziyaret etti.

       Başkan Gümrükçüoğlu siyasi partilerin topluma en iyi hizmeti verme noktasında çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, "HAS Parti İl Başkanı ve yönetim kurulu üyelerin de siyasi çalışmalarında şehrimize, halkımıza ve milletimize katkılarını her zaman bekliyoruz. Bu güne kadar gösterdikleri gayret ve katkıları bundan sonra da sürdüreceklerine inanıyorum. Belediye olarak her zaman sivil toplum örgütleri, siyasi partiler ve kamu kurum kuruluşlarının görüş ve önerilerine açığız. Hep birlikte kentimize en iyi hizmeti vermenin gayreti içerisindeyiz" diye konuştu.

       HAS Parti Trabzon İl Başkanı Ömer Topaloğlu ise yaptığı konuşmada Trabzon Belediyesi yeni hizmet binasının hayırlı olması dileklerini iletmek için Başkan Gümrükçüoğlu'nu ziyaret ettiklerini belirterek, "Başkanımız gerçekten Trabzon'a hayırlı hizmetlere imza atacak bir vizyona sahip bir insan. Kendisine bu zamana kadar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz. Hizmetlerinin devamını bekliyoruz. Trabzon çok daha iyilerine layık. Hayırlı hizmetlerinde her zaman yanlarında olduğumuzu ifade etmek isterim. Siyasi parti olarak eksik ve noksan gördüklerimizi uygun bir üslupla başkanımıza hatırlatmak bizlerin görevi. Yapıcı muhalefet görevimizi ülke genelinde olduğu gibi Trabzon'da da sürdürüyoruz. Her zaman doğrunun yanında, doğrunun destekçisi olacağımızı ama kendimize göre eksik gördüğümüzü de mutlaka bir vatandaşlık görevi olarak hatırlatmak durumunda olduğumuzu da ifade etmek isterim" ifadelerini kullandı.

Toplam Okunma Sayısı : 1351

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com