Rehber :
   
Otomotiv
Kofoğlu Otomotiv
Hassoy
Koçmak Oto Renault
Adnan Otomotiv
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
16.02.2011
Kendisini Tebrik Ediyorum, Muazzam Bir Kaleciydi....


 

            Bodrum’da eğitim araç ve gereçleri yardımında bulunduğu bir ilköğretim okulunu Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’la birlikte ziyaret eden Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Fenerbahçe’nin 2-0 kazandığı maçta hatalı gol yiyen Kayserispor kalecisi Volkan Babacan için, “Kendisini tebrik ediyorum. Muazzam bir kaleciydi, maçı ikinci dakikada dağıttı” dedi.

Gümbet Mahallesi'nde 600 öğrencinin eğitim gördüğü Hüseyin Boyacı İlköğretim Okulu'na 60 bin TL değerinde 1 adet akıllı tahta, sekiz adet bilgisayar ve 16 adet projeksiyon cihazı yardımında bulunan Şener, Fenerbahçe-Kayserispor maçıyla ilgili gazetecilerin sorularını da yanıtladı. “Vurgulu cümlelerle söylemek lazım. Volkan Babacan muazzam kalecilik yaptı. Herkes Niang ve Dia’dan bahsediyor, ancak ikinci dakikadan sonra Fenerbahçe için her şey daha kolay oldu” diyen Şener, sezon başında Fenerbahçe’den Kayserispor’a giden genç kaleciyi eleştirdi.

Manisaspor’a pazartesi günü saat 20.00’de deplasmanda oynayacakları maçın çok zor geçeceğini de belirten Şener şunları söyledi:

“Manisaspor’a ilk yarıda evimizde yenilmiştik. Bu hafta o müsabakanın rövanşı olacak. Şampiyonluk yolunda puan kaybına tahammülümüz yok. Pazar günü oynanacak Beşiktaş-Fenerbahçe maçının sonucu da bizim için önemli. Derbi maçta Beşiktaş’ı favori görüyorum. Saha ve seyirci avantajı ile bir adım öndeler, ancak derbilerin sonucunu tahmin etmek zordur. Üç ihtimalli bir randevu, benim gönlüm beraberlikten yana. Ligin üst sıraları zevkle izlenebilir hale geldi. Biz zoru severiz. Manisa’nın ardından Kayseri ve Beşiktaş’la oynayacağız. Şampiyon olmak istiyorsak, hepsini kazanmalıyız. Yenemezsek, zaten şampiyon olamayız.”

Toplam Okunma Sayısı : 2278

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com