Rehber :
   
Şekerleme ve Şeker Ürünleri
Karabekir Şekerleme
Celaloğlu Arzu Helva
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
29.12.2008
Başkan Canalioğlu, Engellilerle birlikte oldu


Başkan Canalioğlu, Engellilerle birlikte oldu

   

       Trabzon Belediye Başkanı M.Volkan Canalioğlu, engelli vatandaşların toplumun birer ferdi olduklarını belirterek, "Toplumda herkes her an engelli olabilir. Trabzon Belediyesi olarak engelli vatandaşların hayatlarını rahat bir ortamda yürütmelerini sağlamak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

   

       Engelli vatandaşlara katkı sağlama amacıyla Genç Engelliler Sahne Tiyatrosu'nun sergilediği "Engelleri Aşalım"adlı tiyatroyu seyrederek engellilerle birlikte olan Trabzon Belediye Başkanı M.Volkan Canalioğlu, Engellilere yönelik her türlü faaliyete severek katıldığını ifade ederek, "Belediye olarak engelli vatandaşlara her türlü imkanı sağlarken aynı zamanda onların kültürel ve sanatsal faaliyetlerine de destek veriyoruz. Engelli vatandaşlara verdiğimiz destekten sonra onların böyle güzel faaliyetlerde bulunmaları bizleri mutlu ediyor. Engelli vatandaşların hayatlarını rahat bir şekilde sürdürmeleri için çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz" dedi.

       Başkan Canalioğlu, engellilere yaptığı katkılardan dolayı Genç Engelliler Sahne Tiyatrosu adına Novotel Genel Müdürü Frank Reul'le plaket verdi. Canalioğlu ayrıca, aynı tiyatro tarafından temin edilen engelli arabasını engelli bir çocuğa verdi.

29 Aralık 2008 Pazartesi
Toplam Okunma Sayısı : 2717

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com